„Luna plina in Scorpion din aceasta saptamana poarta o energie puternica si intensa care va ajuta sufletele sa se vindece. Faceti fata provocarilor, va fi multa agitatie insa veti reusi pe toate sectoarele. Zodiile Taur, Varsator, Scorpion si Leu ar trebui sa fie un pic mai atente”, spune astrologul Andreea Dincă.

BERBEC

Berbecii au parte de progres semnificativ pe toate sectoarele, atat la locul de munca cat si acasa aveti recomense frumoase.

Va bucurati si recoltati ceea ce ati plantat in urma cu 6 luni.

TAUR

Taurii au parte de o saptamana incarcata. Multe intalniri si negocieri importante, atat pe plan profesionanl cat si pe plan amoros. Veti lua decizii importante, fie deschideti o noua afacere, fie va casatoriti.

Provocări și surprize pentru multe dintre zodii

GEMENI

Gemenii au multa energie pentru a evolua. Vor termina un proiect in urma caruia vor avansa. Aveti regrete si in viata sentimentala, dar veti reusi sa faceti insa mai mult si va aduceti partenerul mult mai aproape.

RAC

Racii au o saptamana in care stralucesc pe sectorul profesional. Aveti sansa pentru un post mai bun, dar si pentru marirea veniturilor. De asemenea, aduceti ceva ingrijiri in plus si fata de casa, dar si fata de corpul vostru.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

LEU

Leii petrec mult mai mult timp acasa in aceasta saptamana. Reusiti sa va organizati mult mai bine si sa prioritizati lucrurile de care aveti nevoie in viastra voastra. Ceva lucruri legate de gospodarie, de membrii familiei.

FECIOARA

Fecioarele sunt deschise pentru noi colaborari. Apar o multime de rasturnari de situatie in planurile voastre, insa faceti fata cu optimism schimbarilor. Atitudinea pozitiva va ajuta foarte mult, astfel veti atrage clienti noi.

BALANTA

Balantele au parte de discutii serioase despre sectorul financiar impreuna cu partenerii. Doriti sa faceti ceva investitii insa nu stiti cand sa actionati. Este timpul sa analizati inainte sa faceti un pas.

SCORPION

Scorpionii au o saptamana agitata dar plina de surprize neasteptate. Luna plina care se formeaza in jurul vostru activeaza ceva neliniste. Este timpul sa va exprimati nemultumirile si sa vorbiti direct despre sentimentele voastre.

SAGETATOR

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Sagetatorii sunt concentrati pe planurile lor. Observati cu atentie sansele si nu le lasati sa treaca pe langa voi, de asemenea invatati sa prioritizati la locul de munca pentru a fi cat mai eficienti.

Vibrația acestei săptămâni este cifra 8

CAPRICORN

Capricornii vor socializa foarte mult in aceasta saptamana. Au sansa sa-si faca prieteni noi, este timpul sa va deschideti unei noi aventuri. Acasa lucrurile stau mult mai bine dupa ce ati facut ceva investitii.

VARSATOR

Varsatorii se concentreaza asupra familiei dar si a gospodariei. Veti rezolva o multime de situatii legate de acestea. De asemenea, va veti face timp si pentru doriintele inimii voastre. Mai multa ingrijire, odihna si rasfat.

PESTI

Pestii sunt nerabdatori sa iasa din zona de confort, acest lucru va aduce surprize placute. De asemenea, daca veti actiona rapid, aveti sansa sa va mariti averea. Distrati-va mai mult si ganditi-va la o calatorie.

„Vibratia saptamanii este 8 si ne vorbeste despre putere, bani, renastere, transformare, pierderi, dar si suferinte. Este timpul sa va orintati atentia catre tot ce va aduce implinire, bucurie si catre obiectivele voastre”, spune astrologul Andreea Dincă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si