Raluca Badulescu ne arata latura ei credincioasa cand vorbeste despre sarbatorile pascale.

Pentru toti romanii, atat Pastele, cat si Craciunul sunt sarbatori sfinte. Sunt sarbatori care se petrec acasa. Stiu ca este acum moda asta cu sarbatori care se petrec in strainatate, in vacante.

Întotdeauna mergem cu parintii mei la biserica si luam lumina. Venim acasa ciocnim un ou, ai mei intotdeauna au tinut post.

Eu din pacate, nu”, povestește vedeta Kanal D.

Raluca Bădulescu, mare sărbătoare de Paște

La parintii ei acasa, masa de sarbatoare este mereu plina cu bunatatati traditionale, gatite de mama ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Imi amintesc inca de cand eram mica, eu cu sormea, mama, tata, bunicamea, bunicii din partea mamei, bibi, mama lui tata cu totii eram acasa in jurul mesei. Eu n-am gatit niciodata, intotdeauna m-am bucurat de bunatatile de paste, dar imi amintesc ca pe vremea lui Ceausescu, astea erau niste ocazii in care chiar te desfatai cu bunatati. Mama gateste toate lucrurile specifice de paste, va dati seama, drob, ciorba de miel, cozonac”, spune Raluca Bădulescu.

Cel mai important lucru pe care il face Raluca Badulescu an de an este sa isi viziteze parintii alaturi de sot si de copil. In adolescenta insa nu lipsea de la petrecerile organizate in club.

„Ma duceam in club! Asteptam Pastele, ne duceam la biserica cu ai mei, ne duceam acasa, ciocneam oua, eu cu ochii pe ceas sa plec sa rup cluburile practic”, mărturisește Raluca.

Raluca Bădulescu, amintiri de Paște

Amintirile au scos-o la iveala pe Raluca Badulescu, cea din vremea copilariei.

„Cand eram mici, imi amintesc ca asteptam iepurasul, acum nu mai stiu daca e la moda cu cadouri de iepuras sau nu. Si mai era o chestiune importanta pe care o respectam cu strictete can eram mici. Sa te innoiesti de pPasti. Si intotdeauna am primit carti. Eu am terminat facultatea de litere”, spune vedeta Kanal D.

O prezenta mereu excentrica, Raluca si-a ales tinuta pe care o va purta anul acesta de Paste.

„Un kimono animal print, cu pantalon, cu o bluza larga asa si cu niste sandale noi negre pe care le-am achizitionat de curand si niste bijuterii asortate pe set”, spune Raluca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si