În urmă cu câteva zile, frumoasa șatenă, Andra Volos, care a participat la emisiunea Kanal D, Puterea Dragostei, a trecut printr-o operație estetică la nas, dar care a fost mult mai complicată. Aceasta s-a operat și de polipi dar și de deviație de sept deoarece, de mică a avut probleme de respirație.

Andra Volos a povestit înainte să intre în operație că nu este un moft ceea ce urmează ea să facă, ci are și probleme de sănătate de când era mic copil.

Aceasta nu putea să respire prea bine și a decis să îmbine utilul cu plăcutul și să îți facă și ei pe plac cu operația de rinoplastie, dar să își rezolve și problemele pe care le avea cu respirația.

Ieri, pe 28 aprilie 2021, Andra Volos și-a dat jos pansamentul de pe nas și le-a arătat fanilor săi de pe Instagram noul ei nas. Încă odată, aceasta a demonstrat că ține atât la sănătate, cât și la aspectul ei fizic.

Andra Volos, imediat după operație[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este, de fapt, Amira de la „Puterea Dragostei”?! Noua concurentă face senzație

„În sfârșit! Mi-am dorit mereu să am un un nas perfect, știți că sunt perfecționistă. Văd că încep să mă simt din ce în ce mai bine. Sper să îmi treacă sentimentul ăsta ciudat pe care îl am acum. Mai bucuroasă sunt că acum nu o să mai am probleme nici cu polipii, nici cu deviația de sept”,  a spus Andra Volos imediat după operație.

Cum s-a simțit Andra Volos imediat după operație

După ce a ieșit din operație, Andra Volos le-a dezvăluit internauților că operația nu a durut absolut deloc, doar că a simțit un mic disconfort.

„Operația în sine nu doare, chiar nu. Sunt niște sentimente ciudate, de parcă ești super răcită, cu nasul înfundat. Mă mai doare gâtul, dar cam ăsta este sentimentul pe care îl am acum. E oribil, numai că nu doare”,  a mai declarat Andra Volos.

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei, pe masa de operație: ”De mică am avut mici probleme”

Cum arată Andra Volos după operația de rinoplastie

Noul bas al Andrei Volos[Sursa foto: Instagram]

A venit momentul în care fosta iubită a lui Bogdan Mocanu și-a scos bandajele. A postat un InstaStory pe pagina sa de Instagram, iar rezultatul obținut este nu este foarte departe de cel inițial. Însă, cu toate acestea, se pare că aceasta se simte extrem de bine cu alegerea făcută și mult mai împlinită.

Andra Volos după ce și-a dat jos pansamentul de pe nas[Sursa foto: Instagram]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si