Dacă ești din Craiova și dorești să vizitezi un parc de dezmembrări auto, Wolcar îți stă la dispoziție!

Acesta parc se ocupă de vânzarea pieselor numeroaselor branduri cunoscute de autoturisme. Poți cumpăra diverse piese auto în stare perfectă de funcționare, ajunse acolo din cauza unor accidente grave și din imposibilitatea reparării mașinii.

Wolcar- centru de dezmembrari auto in Craiova poate fi vizitat în locația Malu Mare sau poți discuta anterior cu unul dintre reprezentanți la numărul de telefon afișat pe site.

Piesele unora dintre cele mai cunoscute branduri de autovehicule sunt disponibile pentru a completa ceea ce îi lipsește autoturismului tău!

Parcul de dezmembrări este orientat doar către acest domeniu, dar se pot cumpăra piese second hand utile pentru mașina ta. Personalul specializat în acest domeniu este orientat către nevoia clientului, respectând totodată cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Dacă te afli în zona centrului, ai toate detaliile la dispoziția ta oricând!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ai avut recent un accident, iar mașina ta nu mai poate fi salvată? Dacă aceasta face parte din marca VW, Skoda, Audi, Mercedes, Mini, Seat, Ford sau Porsche, o poți aduce în cadrul centrului de dezmembrări auto Wolcar. De cealaltă parte, poți achiziționa piese auto corespunzătoare acestor branduri, pentru care vei primi și garanție.

Echipamentele de ultimă generație pe care le folosește centrul oferă posibilitatea clienților de a repara mașina deținută. Deși este un centru de dezmembrări auto, acesta este extins și către domeniul service auto. Este un service autorizat, care oferă clienților înalte standarde de calitate, ajutând la buna funcționare a autoturismului deținut.

Reparațiile mecanice și electrice pentru autoturismele europene pot fi efectuate pentru toți cei care calcă pragul service-ului.

Piesele auto pe care le pun la vânzare includ componente de acest timp, elemente de interior, de caroserie sau sisteme de climatizare. Pe site poți afla mai multe detalii despre piesa de care ai nevoie.

Site-ul vw-dezmembrari.ro poate fi accesat oriunde și oricând!

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Pe prima pagină poți căuta componente, selectând marca, modelul și anul autoturismului. În doar câteva secunde îți vor fi puse la dispoziție toate detaliile necesare. De asemenea, poți comunica prin intermediul live chat-ului de pe site, cu unul dintre reprezentanți.

Dacă ai nevoie de ajutor, site-ul pune la dispoziția ta un formular de contact prin care să trimiți solicitarea necesară. Poți comunica atât prin intermediul online-ului pe site sau la e-mailul [email protected], cât și prin numărul de telefon afișat pe site.

Te afli în județul Dolj? E timpul să faci o vizită la acest centru de dezmembrări auto din zona ta!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si