Cel puțin patru oameni au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă din zona rezidențială Hattiesburg, Mississippi. Trei persoane din avion și un rezident din casa lovită de avion au fost uciși în accident, informează presa locală.

Tragedie aviatică în Mississippi[Sursa foto: NBC News]

Consiliul Național pentru Siguranță în Transporturi a declarat că avionul se îndrepta către Aeroportul Municipal Bobby L. Chain, aflat la aproximativ 4 km de locul accidentului.

Citeste si: Un avion MIG-21 al Armatei s-a prăbușit în județul Mureș. Ce s-a întâmplat cu pilotul

Tragedie aviatică: casă distrusă de un avion

În avion se afla un bărbat de 67 de ani din Witchita Falls, Texas, împreună cu o tânără de 23 de ani și copilul acesteia de doar 2 ani. Avionul era un model Mitsubishi M-2B-60.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pilotul avionului era neurochirurg la United Regional Physician Group și absolvent al Școlii de Medicină a Universității Tulane din New Orleans. Tânăra femeie studia biologia la Midwestern State University din Wichita Falls. Se aflau în drum să vadă un membru al familiei absolvent de la Universitatea din sudul Mississippi din Hattiesburg.

Avionul decolase din Wichita Falls și se pregătea să aterizeze pe Aeroportul Municipal Bobby L Chain din Hattiesburg când s-a prăbușit.

În casa din Hattiesburg pe care s-a prăbușit avionul, se afla un bărbat de 55 de ani, Gerry Standley, care a murit pe loc în urma impactului devastastor.  

Primarul din Hattiesburg, Toby Barker, a publicat o declarație de presă în care spune că familia localnicului ucis în accident face parte din administrația orașului și că Standley a lucrat la Warren Paving. 

Ofițerul de informații publice al Departamentului de Poliție din Hattiesburg, Ryan Moore, a declarat că autoritățile au fost înștiințațe de un accident de avion în apropierea autostrăzii Annie Christie Drive în jurul orei 23:20. Odată ajuns la fața locului, personalul de urgență a confirmat că un mic avion civil s-a prăbușit într-o locuință.

Locuitorii din zonă au spus că au auzit o explozie puternică, urmată de flăcări înalte și mult fum. "A lovit doar o casă din toate casele de aici, a lovit doar una", a spus unul dintre martori. „A fost ca în război. Parcă a aruncat cineva dinamită pe casa aia. Mă rog pentru familie, asta e tot ce putem face acum", a mai spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si