Arșinel a ieșit învingător în lupta cu coronavirus. El a fost internat pe 17 aprilie 2021 la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Alexandru și soția lui s-au infectat cu Sars-Cov-2 la două luni de la rapelul vaccinului. Bărbatul a fost așteptat acasă cu brațele deschise.

Citeste si: Alexandru Arșinel este în doliu! O persoană dragă din familie ucisă de coronavirus

Trei săptămâni dure au luptat Alexandru Arșinel și soția sa cu virusul COVID-19. Alexandru Arșinel a fost externat, în cele din urmă, și a anunțat că s-a vindecat.

Alexandru Arșinel a suferit din cauza COVID-19, deși era vaccinat

Arșinel și soția lui erau vaccinați împotriva COVID-19, însă tot au fost infectați cu temutul virus. Amândoi au primit serul cu două luni în urmă.

Citeste si: Lacrimi de durere pentru Alexandru Arșinel, la doi ani de la moartea Stelei Popescu: „Nu îmi e ușor...câteodată mi se face frică fără ea!”

La Institutul „Matei Balș” din București a fost prezent și fiul lui Arșinel și își aștepta tatăl cu brațele deschise. În prezent, actorul se simte bine și nu mai necesită supravegherea medicilor din spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

alexandru arșinel a ieșit din spital
Arșinel a ieșit din spital.[Sursa foto: Facebook]

„Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină, medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății. M-ați sunat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos”, a

declarat Alexandru Arșinel, pentru Gândul.ro.

Alexandru Arșinel și soția au fost infectați cu Sars-Cov-2, iar pe data de 17 aprilie 2021 s-au simțit rău și s-au internat în spital. Cei doi și-au făcut rapelul cu doar două luni în urmă.

Citeste si: Situaţie dramatică pentru fiul lui Alexandru Arşinel! Bogdan are datorii de aproape 500.000 de euro şi nu câştigă decât 250 de lei pe lună!

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

După o săptămână de spitalizare, actorul a cerut să fie externat pentru a merge acasă. Starea lui de sănătate s-a agravat, așa că a fost nevoit să se întoarcă la Institutul Matei Balș din București. Acolo a stat internat timp de trei săptămâni. Noul virus i-a slăbit organismul așa de mult, încât a fost nevoit să petreacă Paștele tot în spital.

Medicul Adrian Marinescu a explicat că vaccinarea nu înseamnă că nu mai poți fi infectat cu virusul, însă, în cazul în care devii pozitiv la coronavirus, recuperarea este mult mai ușoară, așa cum a fost și cazul marelui actor Alexandru Arșinel.

Citeste si: Alexandru Arşinel se retrage din teatru! Decizia lui, surprinzătoare pentru lumea artistică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si