UPDATE . UPDATE: Presa din Grecia notează că atacatorul s-a sinucis după ce i-a împuşcat pe cei doi.

“Ni s-au semnalat focuri de armă la ora 11.30 (08.30 GMT), în apropierea unui hotel. Din primele informaţii, două persoane au suferit răni fatale”, a declarat un poliţist, potrivit AFP.

Un martor la atac a declarat că un bărbat grec i-a împuşcat pe cei doi şi apoi s-a sinucis în staţiunea Dasia.

“Cele două victime au murit şi atacatorul s-a sinucis. Am văzut cadavrele pe un teren liber”, a precizat sursa citată de AFP sub acoperirea anonimatului.

Agenţia ANA notează că atacatorul ar fi un localnic în vârstă de 60 de ani. Acesta a unis două persoane, un bărbat şi o femeie, după o dispută privată. Una dintre victime era un grec care locuia în Franţa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 "Am fost informaţi că în apropierea unui hotel s-au tras focuri de armă la ora 11:30 (08:30 GMT)", a declarat sursa citată, la Atena. "Potrivit primelor informaţii de care dispunem, două persoane au fost ucise. Acest fapt urmează să fie confirmat de către medicul legist", a adăugat sursa, care a menţionat că incidentul s-a produs în staţiunea balneară Dasia.

Poliţia îl caută pe trăgător, conform presei elene.

Televiziunea publică ERT a relatat anterior că un localnic a deschis focul asupra unui cuplu de francezi instalat pe insulă, aparent după o dispută privată.

Incident armat pe insula grecească în Corfu
Incident armat pe insula grecească în Corfu

Citeste si: Ce spune ministrul de Interne despre atentatul cu bombă de la Arad. "România este o țară sigură"

Citeste si: Atac armat la un eveniment: Cel puțin doi morți și alte 20 de persoane grav rănite 

Citeste si: Polonia va fi prima ţară din NATO care va cumpăra drone armate din Turcia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si