Bianca Comănici s-a săturat să fie pieton așa că, în urmă cu câteva luni, s-a apucat de școala de șoferi și este extrem de nerăbdătoare să intre în rândul șoferilor bucureșteni, fapt pentru care a decis să își achiziționeze mașina cu mult timp înainte să dea examenul de traseu pentru a primi permisul de conducere.

Bianca Comănici a început școala de șoferi în octombrie 2020

Prezentatoarea de la Kanal D spunea, în luna octombrie a anului trecut când a avut prima oră de condus, că după ce va lua permisul își va cumpăra o mașină. 

BMW seria 5 [Sursa foto: Instagram]

Ei bine, iată că acel moment a și venit! Bianca este în culmea fericirii de când și-a cumpărat mașina visurilor sale. Bruneta declara, acum câteva luni, că vrea o mașină puternică, rezistentă la accidente, pentru că i-ar fi frică s-o strice.

”Îmi doresc super mult o mașină și să mă plimb așa prin București. Aș vrea o mașină care să fie rezistentă la accidente pentru că mi-e frică să nu o stric”, spunea fosta concurentă a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D.

BMW seria 5[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este Adrian Norocel de la „Puterea Dragostei”. Tânărul este pasionat de muzică

Bianca Comănici și-a luat un BMW seria 5

Frumoasa brunetă a făcut publice imaginile cu noua sa mașină de lux, pe care și l-a cumpărat recent. Bianca Comănici va atrage toate privirile prin Capitală, de la volanul mașinii ei de

vis, un BMW seria 5.

Câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri neașteptate despre autoturismul mult dorit, pe care de acum înainte îl va conduce cu grijă, pe străzile Bucureștiului și nu numai.

Interiorul mașinii [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Selatin, fostul concurent de la Puterea Dragostei, mai multe traumatisme după un accident de mașină

”Este pe gustul meu, nu era chiar ce aveam eu în plan, dar ma bucur ca am gasit-o, ca are principalele dotari, cutie automata, să fie crem pe interior, sa aiba senzori de parcare, sa aiba piele interesanta pe interior si am garantie, foarte important. Ma bucur ca am rezolvat si am scapat de problema. Cu toate ca n-am permis, dar am masina. Stiti cum e vorba aia: n-am casa, dar am BMW.

BMW seria 5 [Sursa foto: Instagram]

Dar mai bine cumparam casa inainte, dar nu-i problema, e buna si masina”,  a spus Bianca Comănici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si