Monica Melencu s-a căsătorit. Decizia a venit la doi ani de la dispariția Luizei și la șase luni de la moartea soțului. Apropiații familiei Melencu sunt uimiți de noua decizie și au dezvăluit și identitatea bărbatului.

Citeste si: Dezvăluirile incredibile de astăzi ale lui Gheorghe Dincă în fața avocatului: ”Eu am răpit-o pe Alexandra! Nu am omorât-o sau violat-o pe Alexandra!”

Monica Melencu s-a măritat.

Anunțul a fost făcut de mătușa Luizei Melencu. În urmă cu șase luni, fostul soț al Monicăi a fost găsit mort în casă. Mătușa Luizei Melencu a declarat pentru Impact.ro că femeia s-a recăsătorit și că de curând a făcut și cununia civilă cu noul ei partener, mai exact în urmă cu două săptămâni.

Cu cine și-a refăcut viața Monica Melencu

Mătușa Luizei Melencu a declarat că toți apropiații femeii sunt șocați de decizia Monicăi. Tot ea a anunțat că mama Luizei s-a căsătorit acum cu un bărbat văduv, tatăl a trei fiice care sunt însă deja la casele lor. Mătușa a adăugat faptul că omul are o situație financiară bună pentru că deține mai multe sere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Avocații familiilor Melencu și Măceșanu au cerut retrimiterea dosarului la procurori

mama luizei melencu s-a măritat
Monica Melencu - mama Luizei.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: L-au dus pe Gheorghe Dincă în infern! Pușcăria unde a fost mutat ”monstrul din Caracal”, pe lista celor mai dure închisori din lume!

Se pare că Monica Melencu și noul soț s-au mutat împreună. „Mama Luizei s-a măritat.

Acum două săptămâni a avut cununia civilă. Ea și tatăl nepoatei mele s-au despărțit, el avea probleme mari cu alcoolul. Tatăl Luizei a murit, iar Monica s-a căsătorit cu un alt bărbat, căruia i-a murit nevasta. Este văduv și are trei fiice, dar toate sunt la casele lor. Are o situație bună, are sere, este un bărbat pe picioarele lui. Locuiesc împreună într-o comună de lângă Caracal”, a spus mătușa Luizei Melencu pentru Impact.ro.

Citeste si: Mama Luizei Melencu și-a uimit apropiații, la doi ani de la dispariția tinerei. Cu cine s-a căsătorit femeia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si