Celebrul doctor Imre Ludovic a murit. Rudele, apropiații și colegii acestuia sunt răvășiți de durere. Decesul acestuia a venit ca un trăznet. A nunțul decesului a fost făcut de familia doctorului.

Citeste si: Zi de doliu în lumea sportivă! Renumitul comentator sportiv Ion Ghițulescu a murit

Lumea medicală este în doliu. Medicul Imre Ludovic s-a stins din viață recent, vestea fiind un șoc pentru toți cei apropiați.

Cei mai afectați sunt locuitorii orașului Zalău care apelau la serviciile medicului de obstetrică-ginecologie din oraș. Acesta trata sute de oameni.

Este doliu în lumea medicilor din țară

Familia lui Imre Ludovic a postat un mesaj cutremurător în care a anunțat decesul acestuia. Rudele afirmau despre doctor că este un „profesionist desăvârșit” și nu numai ca doctor, ci și ca „soț, tată și ca un coleg altruist”. El a fost apreciat de-a lungul carierei pentru profesionalismul, blândețea și răbdarea de care a dat dovadă.

Citeste si: O tânără cunoscută în mediul online s-a aruncat de la etajul 14. Ce le-a transmis fanilor

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

doctor mort zalău
A murit doctorul Imre Ludovic.[Sursa foto: PixaBay]

„Medicul Imre, un profesionist desăvârșit, a fost nu numai doctor – purtând halatul alb, cu noblețe, întreaga carieră-, dar și soț, tată și coleg altruist a cărui amintire va fi păstrată de toți care l-au cunoscut, l-au apreciat, i-au fost prieteni și au lucrat alături de el. De-a lungul timpului, medicul Imre Ludovic a fost perceput ca un om deosebit, blând și răbdător, cu un simț al umorului fin, profesionist în adevăratul înțeles al cuvântului, cel care – de fiecare dată – și-a oferit ajutorul tuturor celor din jurul său”, a

transmis familia lui Imre Ludovic în mediul online, conform realitatea.net.

Citeste si: Doliu în lumea presei! A murit renumitul jurnalist Florin Condurățeanu

Familia celebrului doctor a declarat că el v-a fi condus pe ultimul drum joi, pe 8 iulie, în municipiul Zalău.

„Toți cei care doresc să își ia rămas bun de la el o pot face joi 8 iulie, începând cu ora 13:00, la capela reformată din municipiul Zalău, acolo unde va avea loc înmormântarea”, se arată în continuarea anunțului.

Citeste si: Doliu în lumea medicală! Doctorul Imre Ludovic a murit: „Un profesionit desăvârșit”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si