În editia de joi, unele certuri au fost si mai greu de controlat între concurenti, in casa iubirii, mai ales in momentul in care Adriana a rabufnit si i-a reprosat lui Radu faptul ca si-a batut joc de ea si a amagit-o, luand in deradere sentimentele sale. În plus, aceasta l-a acuzat ca a intervenit si intre ea si Marius atunci cand au incercat sa se cunoasca mai bine.

Codrut a sărit sa-l bata pe Andrei în văzul tuturor

Tot in editia de joi, Ronaldo, noul concurent din casa iubirii a fost luat in vizor de Marinescu, dupa ce tanarul a declarat ca o admira pe Maria pentru ca este o femeie inteligenta. Chiar dacă s-au despartit de mai mult timp, se pare ca Marinescu inca este deranjat de faptul că alti baieti din casa intentionează sa interactioneze cu fost sa iubita, Maria.

In editia de vineri a emisiunii Puterea dragostei, situatia in casa iubirii scapa din nou de sub control, in timpul unei dispute intre Codrut si Andrei.

Citeste si: Un nou concurent a intrat în casa Puterea dragostei! Pe ce fată a pus ochii? „Mi-ar fi greu sa aleg..!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Însă, in acest scandal marul discordiei pare a fi chiar Aya, care ii va reprosa lui Codrut faptul ca a jignit-o grav in ziua precedenta si nu ezita sa lanseze si ea la randul ei jigniri aprige la adresa Alexandrei.

Cu toate acestea, Codrut rebufneste si sare sa-l puna la punct pe Andrei pentru a se razbuna. Marius si Marinescu intervin sa-l calmeze pe Codrut pentru a evita o mare altercatie intre el si Andrei.

Scandal în casa Puterea Dragostei! Doi concurenți au sărit la bătaie „Tu pe mine n-ai cum să mă faci cum m-ai facut ieri..!”
Scandal în casa Puterea Dragostei! Doi concurenți au sărit la bătaie „Tu pe mine n-ai cum să mă faci cum m-ai facut ieri..!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Imagini inedite cu Mădălina și George de la „Puterea Dragostei”, la mare. Cuplul a făcut senzație

Aya: Tu pe mine n-ai cum asa ma faci cum m-ai facut ieri, atata timp cand tu ai ultima... langa tine!

Andrei: Nu mai vorbi despre mine! Hai vino incoace! Ia vino incoace, taranule obosit!

Codrut: Nu mai vorbi asa urat, a mai adăugat Codrut, furios.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si