Un tânăr din Moscova și-a ucis sora. Băiatul, de 13 ani, a recurs la un gest necugetat. Părinții sunt în stare de șoc, mai ales că au devenit părinți de fată de doar șapte zile. Ei au sunat la 112 pentru a-și salva fiica, însă nu s-a mai putut face nimic.

Citeste si: Măcel la Corbu- Fiica violată, tatăl ucis

În urmă cu doar câteva zile, o femeie și-a adus fetița nou-născută acasă, într-un apartament aflat pe strada Levoberezhnaya din districtul Khovrino. Fratele mai mare al copilei nu s-a împăcat cu gândul că mai are o soră, iar din gelozie a recurs la un gest neașteptat. Când a rămas singur cu bebelușa, a luat-o în brațe și a deschis geamul. Apoi, tânărul i-a dat drumul de la etaj. Când a revenit în cameră, mama a intrat în stare de șoc. Femeia îngrozită a alertat autoritățile.

Citeste si: Tânără mamă, bănuită că și-a ucis fetița

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

un adolescent și-a aruncat sora de la etaj
Și-a omorât sora de o săptămână.[Sursa foto: PixaBay]

Polițiștii au fost șocați de spusele femeii. Părinții au anunțat că fiul lor cel mare și-a aruncat sora pe geam. Ajunși imediat la fața locului, mai mulți medici au început să o resusciteze pe copila de doar o săptămână. Ei au încercat diferite metode pentru a o aduce la viața, însă totul a fost în zadar. Cadrele medicale au constatat îndurerați decesul fetiței.

Citeste si: Scene șocante la un turneu de fotbal. Un bărbat a fost omorât, iar altul este în stare gravă

Fratele mai mare suferă de autism

Anchetatorii au descoperit că băiatul de 13 ani avea autism. Având această boală, el nu poate să răspundă penal pentru fapta sa. Polițiștii au deschis dosar penal, iar mama riscă doi ani de închisoare, fiind acuzată de neglijență.

Citeste si: Tânără din Irlanda, ucisă de un șofer inconștient, chiar înainte de nuntă

Citeste si: Noi vești în cazul morții lui Emi Pian. Presupusul asasin al interlopului cere daune de la clanul Duduianu!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si