Poliția rutieră a anunțat că în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.30, în localitatea Batogu din județul Brăila, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Brăila, din primele cercetări s-a stabilit că un tânăr în vârstă de 19 de ani, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi accidentat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, care circula pe marginea drumului.

Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar acolo a decedat.

Citeste si: Polițiștii acuzaţi că au torturat doi tineri din Capitală, trimiși în judecată

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și ucidere din culpă, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Citeste si: Un român aflat sub influența substanțelor interzise a călcat cu mașina doi polițiști

Șofer aflat sub influența substanțelor interzise 

Un român care consumase droguri  a călcat cu mașina doi polițiști din Italia.   Individul a vrut să fugă de la locul faptei, dar a intrat cu  mașina direct într-un stâlp.

Citeste si:  Grav accident rutier. Cum s-a întâmplat totul

Bărbatul nu a mai ținut cont și a călcat cu mașina doi agenți rutieri care au venit să-l trezească din somn.

Tânărul, de 35 de ani, a decis să doarmă lângă mașină după ce a parcat-o pe banda de urgență. Ceilalți participanți la trafic au sesizat poliția, care a intervenit de urgență.

Când a fost trezit de oamenii legii, românul s-a speriat. El s-a urcat la volan, a pornit motorul şi a apăsat pedala de accelaraţie, apoi i-a călcat pe cei doi polițiști. Un agent a fost lovit, iar al doilea a fost luat pe capotă şi târât aproape 10 metri. 

Sursa: Vocea Brailei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si