Jean-Claude Van Damme și-a uimit fanii. Muzică, voie bună și distracție- sunt cuvintele care definesc atmosfera din mașina personală a actorului. Bărbatul a fost surprins alături de patru bărbați, printre care și români, în timp ce ascultau piesa lui Tzancă Uraganu „Faceți ca locomotiva”. Van Damme conducea autoturismul, în timp ce indivizii ascultau muzică și fumau.

Actorul s-a distrat și pe piesa lui Florin Cercel- „Cana si Cana nai”. Filmulețele au devenit imediat virale. Se pare că actorul se află acum în România.

Citeste si: Portarul Miguel Van Damme a anunţat că suferă din nou de leucemie

Actorul a fost vizibil deranjat de live-ul făcut de pasagerul din dreapta. Tânărul l-a liniștit pe actor și i-a zis că filmarea nu o să apară pe social media, este doar pentru el. „Dați un share, să vă trăiască familia voastră. Băi fraților, nu e șmecherie, nu e caterincă. Adevărat și pe bune. Fratele meu pe viață!”, a zis tânărul român aflat în mașină alături de Van Damme.

Constantin Viorel, clujeanul care l-a surprins pe actor a zis: „Van Damme se distrează cu țiganii!”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Van Damme e o legenda a Hollywoodului, dar uite cum arata parintii lui. Poza de un milion de LIKE-uri cu el alaturi de cei care l-au sprijinit toata viata!

Jean-Claude Van Damme s-a simțit incomod, așa că a luat telefonul din mâna tânărului, în timp ce conducea, și a oprit transmisiunea de pe Facebook. Grupul de clujeni s-a distrat pe măsură alături de actor.

Citeste si: Fiul lui Jean Claude Van Damme a fost arestat pe loc de politistii care i-au batut la usa. Ce au gasit in apartamentul sau

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1662/20159825/1/van-damme-manele.jpg

Jean-Claude Van Damme- legendă a Hollywood-ului

Jean-Claude Camille François Van Varenberg s-a născut pe 18 octombrie 1960. El este un expert în arte marțiale, actor și regizor belgian, cunoscut mai ales ca actor de filme de acțiune cu arte marțiale. Printre cele mai cunoscute filme cu Van Damme pot fi menționate Bloodsport (1988), Kickboxer (1989), Soldatul universal (1992), Hard Target (1993), Street Fighter (1994), Timecop (1994), Sudden Death (1995) și The Quest (1996). Actorul a avut în 2020 o avere de 40 de milioane de dolari americani.

Citeste si: Cum a salvat Jean Claude Van Damme un cățeluș de trei luni care urma să fie eutanasiat. Postarea virală care a schimbat soarta patrupedului în ultima clipă

Van Damme provine din Berchem-Sainte-Agathe, Bruxelles, Belgia. El a început joaca cu artele marțiale la vârsta de zece ani.

Tatăl lui l-a înscris la o școală de karate în stilul Shōtōkan.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

La doar 18 ani deținea centura neagră. Ca să aibă un aspect fizic cât mai bun, a ridicat greutăți. Apoi a luat un titlu de culturist în Belgia.

La vârsta de 16 ani a studiat baletul. Timp de cinci ani s-a ocupat de acest sport.

Potrivit lui Van Damme, baletul „este o artă, dar este și unul dintre cele mai dificile sporturi. Dacă puteți supraviețui unui antrenament de balet, puteți supraviețui unui antrenament în orice alt sport." Mai târziu a studait atât Taekwondo, cât și Muay Thai.

Van Damme este considerat a fi o stea a cinema-ului. În prezent, actorul se află în vizită în România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si