Horoscopul de weekend 7-8 august 2021. Un weekend frumos, însă astrele nu vor exclude apariția unor probleme pe plan sentimental pentru unele zodii. Scorpionii și balanțele vor renunța la anumite lucruri sau persoane din viața lor, iar săgetătorii vor avea parte de beneficii in plan financiar. financiară.

Horoscopul de weekend 7-8 august pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 7-8 august 2021 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Berbecii s-au hotarat sa nu mai leneveasca si se apuca de treburile casnice. Are mai multe lucruri de făcut legate de casă sau de un proiect personal. De asemenea, in a doua zi de weekend poate face o vizită la o persoană important pentru a obține niște sfaturi sau idei. Astrologii mai adaugă că ziua se încheie destul de interesant datorită unei situații legate de o rudă.

Taur

În prima zi de weekend taurii se pot confrunta cu anumite probleme referitoare la bani. S-ar putea ca salariul să se rețină pe un termen nedeterminat sau cineva nu-i întoarce datoria la timp. În a doua jumătatea zilei poate primi o veste foarte bună și poate chiar începe să se gândească la o vacanță sau călătorie. De asemenea, astrele sfătuiesc ca taurii să fie atenți la drum, întrucât în această zi este un risc ridicat de accidente.

Gemeni

Conform astrelor, gemenii stau foarte bine cu sănătatea și în această zi s-ar putea să scape de o afecțiune sau corpul va devini mai rezistent la unii viruși. Totodată, gemenii își vor rezolva problemele legată de viața lor personală și poate chiar primește o informație care îi deschide ochii. Finalul weekend-ului îi aduce liniște și o cină delicioasă.

Horoscop de weekend 7-8 august 2021. Un weeken cu peripeții pentru unele zodii
Horoscop de weekend 7-8 august 2021. Un weeken cu peripeții pentru unele zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 6 august 2021. Zi de foc pentru trei zodii. Emoții puternice și decizii importante

Rac

În prima zi de weekens, racii vor intampina diferite obstacole si provocari in actiunile pe care le vor face. Însa, din fericire acest nativ este suficient de puternic ca să facă față și celor mai grele probleme. De asemenea, astrele scot la iveală faptul că sunt ajutați de oamenii de încredere, care știu cum trebuie să procedeze în unele situații, unde doar profesioniștii pot face față. Iar în a doua partea zilei se poate pregătit pentru un eveniment sau o întâlnire importantă.

Leu

Lei vor avea o zi excelentă din punct de vedere al veniturilor lor, se pare ca acestia se folosesc de mai multe posibilități care îi apar în cale. În prima zi de weekend poate e obține o sumă frumoasă de bani, pe care o aștepta de ceva timp. Din păcate, la capitolul comunicare apar dificultăți și neînțelegeri, iar unele conflicte nu vor putea fi evitate.  Astrologii mai adaugă că în a doua zi de wekkend se poate întâmpla ceva ciudat legat de viața lor personală.

Fecioara

În prima zi de weekens, fecioarele dau dovadă de tărie de caracter și fac față unor probleme legate de bani.

Poziția planetelor arată fecioarele pot primi o propunere, care la prima vedere pare destul de amuzantă și ciudată. Dar după ce o vor analiza mai bine își vor da seama că nu este chiar așa de rău cum pare la prima vedere. S-ar putea ca propunerea să ascundă multe detalii interesante și este foarte important ca fecioarele să pună întrebări.

Balanta

Balanțele vor renjunta la ceva important sau la o persoana, astfel le va astepta o zi dificila. Astrologii menționează că balanțele încercă să păstreze un echilibru dintre viața personală și profesională, dar nu-i reușește. Iar în a doua partea zilei s-ar putea să accepte o invitație la un eveniment sau la o întâlnire, pentru a discuta un subiect important și pentru a petrece timpul frumos.

Horoscop de weekend 7-8 august 2021. Un weeken cu peripeții pentru unele zodii
Horoscop de weekend 7-8 august 2021. Un weeken cu peripeții pentru unele zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii august 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Scorpion

Scorpionii vor avea un weekend mai dificil, deoarece se pot inatampla in viata lor, unele lucruri mai putin placute. S-ar putea să-i aștepte o decizie dificilă, care poate afecta atât partea profesională, cât și cea personală. Iar în a doua partea zilei scorpionii își pot pierde răbdarea din cauza unor oamenii, care nu știu ce înseamnă responsabilitate și educație. S-ar putea să apară și câteva conflicte, care vor scoate multe detalii la iveală.

Sagetator

Săgetătorii pot face un pas major pentru a-și îmbunătăți situația financiară și a scăpa de câteva probleme. Stelele arată că sunt extrem de norocoși și au toate șansele să obțină ce își doresc pe plan financiar. Iar în a doua partea zilei poate descoperi o informație interesantă care îi poate ajuta să evite câteva responsabilități pe termen lung. Mare atenție la alimentație și nu exagerați cu unele produse!

Capricorn

Astrologii menționează că în această zi capricornii sunt veseli și jucăuși, Cu ajutorul dispoziției sale bune poate ajunge departe și poate chiar întâlnește niște oamenii, care îi ajută într-un subiect mai special. Poziția planatelor arată că simțul umorului îl ajută să depășească situații neplăcute și tensionate, care pot apărea din cauza unui lucru care nu a fost făcut la timp și suficient de bine.

Varsator

Astrele arată că în prima jumătatea a weekendului, vărsătorii se vor concentra asupra unei probleme sentimentale și încearcă să înțeleagă ce simte. În a doua partea a zilei pot pleca într-o scurtă călătorie sau poate chiar într-o vizită la o persoană important. Iar la final de zi se simt extrem de extenuați și vor amâna unele lucruri pe alte zile, întrucât simte că nu o să facă față.

Horoscop de weekend 7-8 august 2021. Un weeken cu peripeții pentru unele zodii
Horoscop de weekend 7-8 august 2021. Un weeken cu peripeții pentru unele zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Care este semnificatia caselor astrologice

Pesti

Pesti sunt din ce in ce mai puternici și determinați în ceea ce fac. Astrele arata că, este foarte greu să-i oprești dacă le apare o idee stralucita. În prima zi de weekens, s-ar putea să se confrunte cu o problemă legată de o relație, care este destul de sensibilă și delicată în ultimul timp. Astrele arată că mai pot apărea unele oportunități legate de locul de muncă și peștii foarte bine se descurcă când este legat ceva de finanțe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si