Tensiunile dintre Cristi Marinescu și Andrei au atins cote neimaginabile. Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu le-a atras atenția: "Vă spun de un de zile că nu este normal. Nu vă mai atingeți, nu vă mai jigniți, nu mai vreau să iau parte la așa ceva, mă faceți de râs. Nu am cum să vă pun mâna la gură, dar întreceți măsura. Ce a făcut Marinescu azi, nici nu pot să spun..."

, a declarat moderatoarea emisiunii.

Citeste si: "De ce ai venit după mine la baie?" Ce nu s-a văzut la TV la "Puterea Dragostei"

Andrei s-a apărat: "Am fost înjurat, am fost atins, am fost lovit cu piciorul în mână, mi-a fost înjurată iubita". 

Cristi Marinescu nu a reușit să răspundă la întrebarea de ce au ajuns până la acest punct și de ce nu se ignoră dacă știu că nu se pot evita.

Marinescu și-a controlat cu greu nervii: "Ai grijă, Aya, în funcție de cum vorbești tu cu mine o să vorbesc eu cu voi. O să car totul în spatele meu. Stai acolo pe bară", a țipat el.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aya: O să te scuip eu și mai tare

Aya a intrat într-o ceartă cu țipete și cuvinte grele cu Marinescu: "O să te scuip eu și mai tare", i-a promis lui Cristi Marinescu iubita lui Andrei, făcând referire la afirmațiile anterioare ale Mariei.

"Sclavul ăla tace când ea e cu gura pe sus, ai văzut?", a ripostat Cristi Marinescu.

"Ăla e un fraier, a încercat-o cu mine non-stop și nu am zis nimic, nicio secundă nu am zis nimic. Dar nu e problemă, că vorbesc eu cu el, da?", l-a amenințat Marinescu pe Andrei.

Citeste si: Concurentul de la Puterea Dragostei care a fost încarcerat

 

Vezi întregul scandal din casa "Puterea Dragostei" mai jos:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si