Reprezentanții ANAF au fost surprinși în urma verificărilor făcute pe conturile deținute de Andrei Velcu, cunoscut sub numele de Tzancă Uraganu.

Cei de la ANAF au constatat cu stupoare faptul că... celebrul manelist nu deține bunuri pe numele său și nu are nicio sursă de venit. 

Tzancă Uraganu, chemat în instanță

Mai mult decât atât, Andrei Velcu a fost chemat din nou în instanță pentru neplata unei amenzi contravenționale.

Pentru că Tzancă Uraganu nu a plătit amenda în termen de 30 de zile, autoritățile locale din comuna prahoveană Bucov au cerut înlocuirea sancțiunii cu munca în folosul comunității. 

Măsura se aplică în contextul în care Andrei Velcu nu deține bunuri proprii și nu are venituri stabile.

Citeste si: VIDEO- Scene nemaivăzute cu Van Damme. Actorul fumează și ascultă manele alături de ”frații” români

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totodată, manelistul nu este la prima abatere. În 2019, pe numele lui Andrei Velcu s-au adunat contravenții în valoare de 28.146 de lei, iar reprezentanții Serviciului Public Ploiești au constatat că bărbatul nu poate fi executat silit. 

”În motivarea cererii, petentul a arătat că intimatul nu a achitat în termenul prevăzut de lege amenzile în cuantum total de 28.146 lei, iar ca urmare a efectuării tuturor demersurilor legale prevăzute de Codul de procedură fiscală a reieșit faptul că acesta nu deține bunuri în proprietate și nici nu beneficiază de surse de venit, astfel că nu există posibilitatea executării silite prevăzute de dispozițiile Codului de procedură fiscală”, se

arată în dosar, potrivit playtech.ro.

Tot în acea perioadă, Tzanca Uraganu fusese trimis în judecată în vederea prestării de activități în folosul comunității pentru o perioadă de 300 de ore, sub îndrumarea Primăriei Ploiești.  

Citeste si: Tzancă Uraganu a ajuns la perfuzii: „Încărcăm bateria!”

Tzancă Uraganu duce o viață de lux 

Paradoxal este faptul că, în acest timp, Tzancă Uraganu duce o viață de lux. Recent și-a comandat un bolid Ferrari 458 Italia Spider, care valorează 220.000 de euro. 

Nu este un secret faptul că Tzancă Uraganu este pasionat de bolizi cu mulți cai putere. În parcul său auto, manelistul a avut, de-a lungul anilor, mașini precum: Rolls Royce Wraith de 200.000 de euro, Lamborghini Huracan de 250.000 de euro, Lamborghini Aventador de 400.000 de euro, BMW i8 de 130.000 de euro sau Mercedes GLE de 70.000 de euro. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În urmă cu trei ani, Andrei Velcu își achiziționa două vile lipite în Ploiești. 

Fosta lui soție a declarat presei că averea lui Tzancă Uraganu sare de 1.000.000 de euro. După despărțire, Mădălina Miu a menționat recent că averea lui Tzancă este „pe datorie”. 

Citeste si: Tzanca Uraganu`și Marymar și-au spus adio?! ”Regina din Maroc” i-a spus-o în văzul lumii: ”Nu te mai vreau”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si