Numărul mare de pacienți ce ajung la spitalul din Sfântu Gheorghe, infectați cu Covid-19, îi fac pe șefii instituției să tragă un semnal de alarmă.

Medicii recomandă pacienților să solicite ajutorul unui medic încă de la primele simptome de Covid.

Managerul spitalului din Sfântu Gheorghe, Robert Nagy Andraş, susține că vina este a pacienților care aleg să se trateze acasă cu tot felul de remedii.

În acest fel, ei ajung prea târziu pe mâna medicilor.

Pacienții din Sfântu Gheorghe au cele mai inovative remedii pentru a face față bolii.

"Există persoane cărora le e teamă, alte persoane spun că lasă, îmi trece, e doar o viroză, nu există COVID, stau acasă şi mă fac bine de la ceaiuri, şi pălincă şi paracetamol şi când nu mai pot, atunci vin", este mesajul transmis de Roşu Matyas, directorul medical al spitalului din Sfântu Gheorghe. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Anunț important: Ce se întâmplă cu medicamentele antivirale orale pentru Covid-19

Recomandările specialiştilor din Sfântu Gheorghe în cazul pacienţilor infectaţi cu Covid-19.

Roşu Matyas consideră că infecţia cu noul coronavirus este "o boală perfidă, pentru că este posibil ca pacientul să nu prezinte simptome, deşi starea lui de sănătate este deja alterată. Este posibil să te simţi destul de bine, chiar şi cu o saturaţie de oxigen de 80%.

Pacientul nu îşi dă seama că este aşa de grav. Se simte bine dacă stă în pat şi nu face un efort deosebit, dar nu îşi dă seama că, de fapt, este într-o stare gravă".

Medicii sfătuiesc pacienții să se prezinte la spital încă de la primele simptome, nu doar de Covid, ci în general. De cele mai multe ori pacienții se prezintă la spital când este mult prea târziu.

Citeste si: Vaccinarea anti-COVID-19 în România. Câte persoane aleg serul în lupta cu boala


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si