Vulpița îi serbează ziua de naștere fiicei sale. Micuța a împlinit patru ani. Tânăra din Vaslui  nu se poate bucura pe deplin, deoarece cineva nu îi dă pace.

Citeste si: Adevărul gol-goluț despre Vulpița. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Viorel

Veronica din Vaslui s-a cumințit de când a devenit mamă pentru a doua oară.

Vulpița a devenit femeie de casă 100%. Ea are grijă de Viorel, dar și de cei doi copii ai săi. Tânăra din Blăgești își iubește copiii enorm și și-a luat în serios rolul de mamă. Ea a făcut tot posibilul ca să o serbeze pe Măriuca așa cum este mai frumos.

Veronica Stegaru este mama a doi copii

Veronica și Viorel au împreună doi copii. Când au ajuns în atenția publicului aveau doar o fetiță, pe nume Măriuca. Minora a rămas atunci în grija bunicilor paterni, în timp ce părinții ei învățau ce înseamnă să trăiască la București și să fie în lumina reflectoarelor.

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” război dur cu Vulpița: „Te-am rupt!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

vulpița și viorel stegaru acum în blăgești
Vulpița alături de fiica sa.[Sursa foto: Facebook]

Vulpița a rămas însărcinată, din nou, așa că a revenit acasă, în Blăgești. De data aceasta, ea este mamă de băiețel. Tânăra nu poate sta liniștită pe deplin, deoarece se află sub atenta supraveghere a soacrei sale, Ilinca.

Cele două nu s-au înțeles bine niciodată.

Citeste si: Vulpița cântăreață de azi. Veronica Stegaru a scos un hit alături de Axinte

Deși se credea că cele două au făcut pace, adevărul este cu totul altul. Se pare că Vulpița nu are voie să comunice cu niciun vecin. Atunci când iese din casă merge cu capul în pământ, fără să mai privească stânga sau drepata, ca nu cumva să mai aibe vreun conflict cu socrii pe care deja i-a supărat destul.

„Are grijă de doi copii, iar soacra Ilinca e cu ochii pe ea, ca un spion. Veronica merge cu capul în pământ, ca să nu își supere socrii. Am strigat-o, dar s-a întors cu spatele. Nu o lasă să vorbească”, spun vecinii Vulpiței.

Citeste si: Vulpița este mamă de băiețel! Ce nume poartă bebelușul?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si