Cuplul format din Maria și Marinescu au reușit să demonstreze de-a lungul emisiunii că dragostea învinge întotdeauna. Așadar, aceștia au câștigat titlul de ,,Cuplul anului" la Puterea dragostei.

Cine sunt concurenții care merg în MAREA FINALĂ ,,Puterea Dragostei"? Maria și Marinescu, cuplul anului
Îndrăgostiții în casa ,,Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Împăcarea dintre Maria și Marinescu pune pe jar concurenții ,,Puterea Dragostei": S-au împăcat din dragoste sau pentru strategii?

Maria și Marinescu, cuplul anului

Chiar dacă parcursul lor în competiție a fost pecentluit cu mai multe suișuri și coborâșuri, despărțiri și împăcări, Maria și Marinescu au demonstrat că pot trece peste orice problemă împreună și că dragostea

dintre ei este extrem de puternică. Astfel, au decis să pornească, din nou, pe același drum.

Acest lucru a fost apreciat de telespectatori, astfel că îndrăgostiții au câștigat titlul de ,,Cuplul anului" la Puterea dragostei. Totodată, pe lângă acest premiu, Maria reușește să fie cea de-a două fată finalistă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cine sunt concurenții care merg în MAREA FINALĂ ,,Puterea Dragostei"? Maria și Marinescu, cuplul anului
Maria și Marinescu, cuplul anului de la ,,Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram]

,,A sosit momentul să vă anunț cine este cuplul sezonului. Perechea câștigătoare este Maria și Marinescu! Felicitări! Ceea ce înseamnă că este cea de-a doua fată finalistă!", a declarat Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei.

Cel de al doi-lea băiat care s-a calificat în marea finală este Codruț.

La momentul actual, trei băieți, Marinescu, Codruț și Alexandru, și trei fete, Maria, Alexandra și Adriana sunt în Marea finală de la ,,Puterea dragostei". Duminică, 5 septembrie, vor fi mai aleși încă doi finaliști.

Citeste si: Berna, fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei", amenințată de fostul iubit

Astăzi, 5 septembrie, Marea Finală,, Puterea Dragostei"

Duminică, 5 septembrie, telespectatorii vor afla deznodământul celui de-al treilea sezon al reality show-ului „Puterea Dragostei” și, totodată, cine vor fi cei doi câștigători, odată cu difuzarea Finalei, la Kanal D. 

De la ora 16:00 și de la ora 19:00, va fi ultima zi în care concurenții sezonului trei, rămași în Casa Puterea Dragostei, pentru a-și găși sufletul pereche, își vor deschide sufletul și vor da

frâu liber emoțiilor în fața iubirii. 

Citeste si: Maria de la „Puterea Dragostei” se pregătește să devină mămică?! Ce a transmis blondina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si