Iată care sunt vedetele din România pasionate de poker:

1. Claudia "Cream"- Cântăreața a locuit o perioadă în Las Vegas, după ce a devenit mamă. Aici a deprins pasiunea pentru poker, mai ales că, pe fondul căldurii, era nevoită să-și plimbe copilul prin cazinouri. "Este superb în Vegas dacă mergi să te distrezi efectiv. Era atât de cald încât trebuia să îmi plimb copilul în ca-zinou.

Este spectaculos. Dacă îți dorești distracție, Las Vegas este locul perfect", și-a amintit Claudia despre perioada petrecută în Las Vegas. Ea a mărturisit că joacă poker împreună cu prietenii de distracție, fiind o activitate relaxantă.

2. Flick Domnul Rimă- Cunoscutul realizator de radio a fost prezent la emisiunea Road to Vegas organizată de 888poker și a reușit să câștige ediția în fața unor ad-versari mult mai bine cotați. A fost o luptă strânsă, pe care Flick a decis-o pe final. La final, Flick s-a arătat surprins și a mărturisit că a făcut calcule acerbe pentru a afla dacă mai poate câștiga. Ulterior, el a avut puterea să glumească în stilul carac-teristic după ce a primit premiul din partea organizatorilor. "Ieri mă plimbam cu Pegasul, mâine văd Las Vegasul", a glumit Flick după ce a obținut această victorie.

3. Cătălin Moroșanu- Fostul luptător este și el mare pasionat de poker și are mulți prieteni în acest domeniu. De altfel, el a dezvăluit că a jucat alături de nume im-portante la cazinouri din București. "Mă pricep cât de cât, dar nu pot să spun că sunt cel mai bun. Am întâlnit jucători foarte tari, care intuiau din prima secundă ce cărți ai în mână. Este o pasiune mai veche și am fost la cazinouri din București.
În timpul liber joc cu prietenii", a spus Moroșanu. După retragerea din activitatea sportivă, Cătălin Moroșanu a început propria divizie- Dynamite Fighting Show, dar a participat și la mai multe show-uri TV, printre care și Survivor de la Kanal D, unde a lăsat o impresie foarte bună.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

4. Giani Kiriță- Fostul concurent de la Exatlon a prins pasiunea pentru poker în perioada în care era fotbalist la Dinamo. În lungile cantonamente, Kiriță obișnuia să joace poker alături de colegii de echipă. "Am început să joc poker acum 20 și ceva de ani, eram încă jucătorul lui Dinamo. Pe atunci jucam cu 5 cărți", a afirmat Kirita. El a fost jucătorul lui Dinamo timp de 6 ani, dar a făcut carieră și în Turcia, unde a fost inclusiv campion. Kiriță a început o carieră în televiziune după ce s-a retras din fotbal și a fost admirat de multă lume pentru parcursul său de la Exatlon.

Citeste si: Pokerul poate ajunge la Jocurile Olimpice

5. Irina Baianț- Soprana a învățat să joace poker în familie, mai exact de la tatăl său. De la el a învățat regulile, dar a primit și câteva sfaturi. "Am avut bucuria să învăț poker de la tatăl meu. A avut o mare placere să-mi povestească. Mi se pare că este un joc mai mult de strategie decât de noroc", a spus Irina Baianț. Ea este una dintre cele mai apreciate soprane din țara noastră și a cântat pe Arena Națională la ceremonia în care Simona Halep a fost felicitată după ce a devenit campioană la Wimbledon 2019.

6. Doinița Oancea- Actrița a învățat poker de la un prieten de familie, care era dealer în cazino. "Pasiunea am deprins-o de la un prieten foarte bun de familie. Îmi povestea tot timpul cum este să fii dealer de cazino, iar de atunci am prins o pasiune pentru poker și blackjack", a explicat Doinița Oancea. Ea a avut roluri în seriale precum Sacrificiul, O grămadă de caramele, Fructul oprit și Când mama nu-i acasă.

7. Diana Belbiță- Singura luptătoare din România din UFC a început să joace poker încă din tinerețe, pentru distracția generată de acest joc. "Jucam în special cu prietenii pe anumite porunci. Cu ei jucam cel mai mult", a spus Diana Belbiță. În vârstă de 24 de ani, Diana Belbiță s-a mutat în Canada și participă în UFC. Este poreclită "Prințesa războinică" datorită faptului că nu se teme de nimic atunci când este în cușcă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

8. Otilia "Bilionera"- Cântăreața a învățat poker de la verișorii săi și a continuat să joace în pauzele emisiunilor televizate la care a participat. Otilia a avut un mare succes intern, dar și în Turcia, unde melodiile sale au fost adesea hituri la posturile de radio din această țară. De altfel, ea a început să înțeleagă limba turcă și poate purta o discuție. Anul trecut a fost chiar prezentatoarea unei emisiuni la un post din Turcia.

Citeste si: Cum să evitați escrocheriile când jucați sloturi online


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si