Toamna este momentul ideal pentru a surprinde culorile fascinante ale naturii și unul dintre locurile ideale pentru a face acest lucru este Valea Buzăului, o alegere inspirată atât pentru iubitorii naturii, cât și pentru cei dornici de adrenalină.

Emisiuni Kanal D
”ROventura” Sambata aceasta, de la ora 15:00[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ținutul Buzăului sau țara Bascilor, situată la poalele Penteleului

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, au pornit într-o nouă aventură, de această dată în țara Bascilor, situată la poalele Penteleului. Cei doi călători nu puteau rata cea mai intensă aventură din zonă; raftingul, un sport care și

în țara noastră are din ce în ce mai mulți adepți. Cu adrenalina la cote maxime, roventurienii s-au lăsat purtați de curenții răului Buzău, considerat singurul rău sfânt din țară.

Pentru amatorii de istorie și legende, George și Andreea au descoperit unul dintre cele mai interesante obiective turistice din acest ținut, un tărâm ce acum milioane de ani era fundul mării Tethys și care poartă cu el povești extraordinare, Babele de la Ulmet. Cu fiecare formă pe care o descoperi, ciudată sau interesantă, trovanții de la Ulmet te fac să te miri și să te îndrăgostești de această zonă mai puțin cunoscută. Pietrele cu forme și denumiri ciudate, Balena sau Coloana, lasă impresia unui loc desprins parcă din zorii Terrei, când natura reuşea să creeze primele sale forme de viață.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”ROventura” Sambata aceasta, de la ora 15:00
Natură Ținutul Buzăului[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Un destin ce sta sub semnul sacrificiului

Adrenalina este la cote maxime în Ținutul Buzăului

Fie că ești iubitor al naturii, al sporturilor extreme, căutător de legende sau gurmand, Ținutul Buzăului este o alternativă de vacanță pe care merită să o trăiești măcar o dată în viață.

Nu ratați sâmbăta aceasta o noua ediție "ROventura", pentru a afla, alaturi de George și Andreea, care sunt cele mai incitante activități, începând cu ora 15.00, la Kanal D.

”ROventura” Sambata aceasta, de la ora 15:00
Ținutul de basm al Buzăului[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Doliu în lumea muzicii rock. A murit Dusty Hill, basistul trupei ZZ Top


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si