Minorul în vârstă de 15 ani a fost prins de polițiști în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 205 M, în stare de ebrietate. Din primele informații minorul ar fi luat autoutilitara de la proprietar, fără acordul acestuia.

Un minor din Vrancea a fost depistat beat la volanul unei autoutilitare

Minorul este din comuna Năruja, județul Vrancea. Polițiștii l-au oprit pe băiat pe Drumul Județean 205 M. Băiatul

avea o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

„La data de 11 septembrie, ora 23:55, poliţiştii Compartimentului DN 2 D din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au oprit în trafic un autoturism care rula pe Drumul Judeţean 205 M, în comuna Năruja, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 15 ani din localitate. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat IPJ Vrancea.

Proprietarul autoutilitarei este un bărbat în vârstă de 63, iar băiatul nu i-a cerut permisiunea când a luat autoutilitara.

Citeste si: VIDEO| O fetiță de doi ani din Iași a murit după ce a fost lăsată nesupravegheată în cadă. Descoperiri șocante ale medicilor: ce avea micuța pe corp

Polițiștii au întocmit un dosar penal

Băiatul este acum cercetat din trei motive.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Asta după ce cu câteva zile în urmă un alt minor a fost depistat de polițiști în timp ce conducea mașina bunicului, fără permisiunea acestuia. Băiatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și pentru furt.

Citeste si: Un copil de 14 ani s-a urcat la volan şi a dat peste un tânăr

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si