Soluția este un aspirator vertical fără cablu, la fel de eficient ca cele clasice. Aspiratorul vertical este un dispozitiv care combină simplitatea de a trece o perie pe podea cu comoditatea de a nu fi nevoit să ridici murdăria. În plus, nu necesită saci și funcționează fără cabluri, astfel încât confortul este maxim.

Rowenta Air Force Serenity

Rowenta este un brand german cu afaceri internaționale, datorită produselor de acest gen, care combină tehnologia înaltă cu o experiență excelentă pentru utilizator.

Air Force Serenity este un aspirator vertical care utilizează tehnologia ciclonic pentru o mai mare eficiență. Este un aspirator fără sac, cu un rezervor detașabil de 0,6 litri. Bateria sa Li-Ion este complet încărcată în 6 ore și oferă până la trei setări de putere reglabile. La o putere minimă, se obține o autonomie de până la 70 de minute. Acest aspirator vertical folosește un încărcător mic, similar cu cel al unui mobil. Adică nu are nevoie de o bază de încărcare și poate fi poziționat și în poziție verticală, ceea ce ne economisește spațiu de depozitare. Capul de vid are roți moi pentru a proteja parchetul și are o perie motorizată în formă de triunghi pentru un acces mai ușor la colțuri. În plus, designul este ultra-subțire, conceput pentru a accesa mai bine spațiul de sub mobilier. Peria este detașabilă și ușor de curățat, tubul este flexibil și rezistent și, în general, întreaga structură este concepută pentru a fi manipulată confortabil cu o singură mână.

Citeste si: Schimbăm tot mai des electrocasnicele

Bosch Readyy'y 2 în 1

Cu un design foarte echilibrat, aspiratorul Bosch are motorul aproape de bază, care echilibrează greutatea la manipulare. În plus, are o parte care poate fi îndepărtată cu un clic și care funcționează ca un simplu aspirator manual: aceeași putere și același rezervor, cu un mâner ergonomic care permite manipularea acestuia fără probleme.

Este o soluție excelentă pentru colțuri mici, canapele sau dulapuri cu colțuri. Și fără a fi nevoie să puneți și să scoateți duze sau accesorii: un singur clic pentru al separa de structura principală și gata de plecare. Are trei niveluri de putere: curățare simplă, pentru o trecere rapidă; curățarea normală pentru măturarea zilnică; și curățare solicitantă pentru momente specifice de curățenie. Concepută pentru toate tipurile de podele, peria articulată poate fi deplasată vertical și orizontal pentru a accesa aproape orice colț. De asemenea, este motorizat, pentru a realiza o curățare mai profundă, chiar și în murdărie încorporată. Sarcinile de întreținere sunt, de asemenea, destul de simple: rezervorul de 0,4 litri are un sistem de golire foarte simplu, iar filtrul de aer poate fi îndepărtat și curățat fără complicații.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cum sa faci curatenia de toamna simplu si rapid

Dyson V8 Absolute

Acest aspirator vertical generează 14 cicloni mici care utilizează forța centrifugă: direcționează particulele de praf către pereții filtrului pentru a le face apoi să cadă în rezervorul situat în mâner.

În plus față de tehnologia de ultimă generație, Dyson se angajează să aibă un design impecabil.

La prima vedere puteți deduce deja că Dyson V8 este un produs de ultimă generație, cu toate detaliile îngrijite până la extrem. Motorul digital al acestui aspirator se rotește la 110.000 de rotații pe minut, rezultând o aspirație excelentă, eficientă atât pe covoare, cât și pe pardoselile dure. Ai 40 de minute de autonomie pentru a aspira. La început nu pare prea mult, dar, având în vedere puterea sa, este mai eficient decât alte modele și oferă rezultate mai bune chiar și în casele cu animale. Desigur, nu are un sac, iar accesul la recipientul pentru praf este foarte convenabil, astfel încât să nu trebuie să atingeți murdăria atunci când o goliți. Pentru a personaliza curățarea, în cutia Dyson V8 primiți nu numai aspiratorul cu mânerul său lung, ci portul de încărcare, încărcătorul și șase perii concepute pentru a facilita curățarea specifică.

Citeste si: Probleme pe care le poți întâmpina cu o mobilă bucătărie

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si