Rând pe rând, facultățile au început să spună condițiile în care se va desfășura noul an universitar. La Academia de Studii Economice din București,studenții vor participa fizic doar la seminarii, la cursuri rămânând toţi în mediul online. Cei care optează pentru cazarea la cămin, sunt nevoiți să fie vaccinați sau testați, din bugetul propriu. Cât de des? Nu se ştie momentan. Oricum ar fi, trebuie să fie separaţi cei vaccinaţi de cei nevacinaţi.

Citeste si: Se schimbă directorii de școli. Care este procedura de înscriere în concurs

Universitatea din București va lua mâine decizia finală

La Universitatea din Bucureşti, mâine se ia decizia finală. Propunerea care se ia în calcul şi care deja a fost contestată de studenţi este aceea ca angajaţii instituţiei şi cursanţii să prezinte, pentru seminariile şi laboratoarele care se vor desfăşura cu prezenţă fizică, la intrarea în universitate, certificatul verde digital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Când încep facultăţile în anul universitar 2021-2022?

Politehnica nu a luat încă o decizie

La Politehnica, conducerea se mai gândeşte cu privire la modul în care vor începe cursurile. În ţară, se ştie deja că multe oraşe oferă cazare gratuită pentru studenţii facultăţilor, doar dacă sunt vaccinaţi.

Citeste si: Mesajul unei profesoare din Buzău i-a șocat pe părinți. Ce le-a transmis aceasta la început de an școlar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si