Mihai a trecut pragul casei în mijlocul unui război cumplit între băieți. Radu și Nicolas și-au aruncat cuvinte grele, fiind cu greu stopați de moderatoarea emisiunii. După ce Mihai a dansat cu Adelina, Radu i-a spus că poate să cucerească orice fată din casă, "în afară de Adriana".

Citeste si: Radu de la "Puterea Dragostei", în mijlocul unui nou scandal. "Vă îngrop pe toți"

Sosirea lui Mihai a schimbat calculele în competiție

"Băieții aici sunt agitați un pic, nu știu ce se întâmplă. Am văzut așa niște priviri mai dubioase, ei știu singuri care sunt", a declarat Mihai la intrarea în show.

Radu a intervenit: "Pe Adelina poate să o ia, i-am și spus. Domnișoara Cristina, eu nici nu-l cunosc sincer. E bine să ai încredere în tine, că dacă tu nu ai, cine să aibă?", a comentat ironic Radu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Mihai a stat de vorbă cu fetele de la Puterea Dragostei, în timp ce băieții păreau măcinați de gelozie.

Ulterior, Mihai a intrat în casa băieților, iar tensiunile dintre ei s-au resimțit în continuare. Radu l-a întrebat cu cine a dansat, dar Mihai a fost secretos.

Mihai a descoperit că fotografia sa este cu capul în jos în ramă. "E pusă invers, dar asta e.

Am început așa", a spus el la intrarea în casa băieților.

După ce a aflat cu cine a dansat, Radu a spus: "Unu la mână, Adelina e cam falsă, doi la mână, mă cam place pe mine". 

Mihai a fost descusut de fetele de la Puterea Dragostei: are 24 de ani și este din Târgoviște.

"Ultima mea relație a fost de 6 luni și s-a terminat cu 5 luni în urmă. Nu am suferit, nu am locuit împreună. Am venit aici pentru o experiență nouă, am vrut să învăț ceva nou și să îmi depășesc limitele", a mărturisit Mihai.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si