Moment șocant în timpul ediției de miercuri de la "Puterea Dragostei". Nicolas s-a apropiat pe la spate de Radu și i-a turnat o cană întreagă de apă în cap. Ile s-a uitat nedumerită la scenă și a izbucnit în râs: "Frate, i-a turnat apă în cap!"

Citeste si: Cine este, de fapt, Codruț Cătălin de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

"M-am răzbunat pe el. Mi-a pus poza la gunoi"

Celelalte fete din platou au protestat: "Foarte urât din partea ta, Nicolas! Cum ai putut să faci asta?!"

Nicolas și-a apărat gestul: "M-am răzbunat pe el. Mi-a pus poza la gunoi. Asta e pedeapsa mea pentru el, merită o pedeapsă și din partea mea".

Citeste si: Totul despre Dorian Popovici, noul concurent ce va trece pragul casei ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Radu nu a scos niciun cuvânt, s-a ridicat și a ieșit din cameră, după ce și-a scos tricoul ud. "Poate își mai revine și el un pic", a comentat Nicolas.

"Își face dreptate singur. Nu așa, Nicolas!", au comentat unele concurente din emisiune. Vezi momentul surprinzător mai jos:

Dispute verbale după gestul lui Nicolas

Gestul lui Nicolas a divizat casa.

O parte dintre fete au apreciat pedeapsa de care a avut parte Radu, cel care a generat foarte multe certuri și scandaluri de la debutul sezonului 4 al emisiunii.

Alți concurenți nu i-au ținut partea: "E foarte urât. Mă jur cum ți-a venit ideea asta de nebun", a comentat Adelina. 

"Astea se făceau la grădiniță", a spus și Iacob. "Trebuie dus la grupa mare, la clasa pregătitoare", a insistat concurentul de la Puterea Dragostei.

Radu a reapărut în studio, îmbrăcat cu un tricou uscat, și l-a atacat verbal pe Nicolas: "Faci de rușine România. Mi-e rușine că sunt român ca și tine", i-a spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si