Mugur Mihăescu și-a început cariera în urmă cu mai bine de treizeci de ani, în mijlocul grupului de umor Vacanța Mare. În vârstă de 54 de ani, este un actor foarte apreciat, scenarist, om de afaceri. Nu a ezitat să intre în politică, iar în ultima perioadă a fost extrem de vocal pe scena publică, în legătură cu anumite restricții impuse de autorități pe fondul pandemiei. Duminica aceasta, de la ora 22:15, Mugur Mihăescu se va afla în fața telespectatorilor, în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru a clarifica o sumedenie de aspecte din viața

sa profesională, dar și privată.

Citeste si: Soția lui Adrian Minune a suferit un atac vascular. Ce a transmis Cati Simionescu

Mugur Mihăescu la Kanal D

”... Faci pe dracu-n patru să scapi, să supraviețuiești!” este parte din răspunsul oferit de Mugur Mihăescu la una dintre întrebările roșii adresate de jurnalista Denise Rifai.

Citeste si: Modificări în grila Kanal D! Când vor fi difuzate emisiunile și serialele îndrăgite de telespectatori

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

mugur mihăescu la denise rifai

Mugur Mihăescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Sorin Cîmpeanu, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” #Ministrul Educației răspunde întrebărilor care se află pe buzele tuturor românilor, în emisiunea moderată de Denise Rifai, difuzată la 23:00, la Kanal D!

”Câte milioane de Euro v-a adus în conturi <Vacanța Mare>?”, ”A coborât <Vacanța Mare> nivelul umorului românesc?”, ”De ce ați rămas repetent de trei ori?”, ”Ce ați avut de câștigat pentru că v-ați turnat prietenii la Securitate?”, ”V-a protejat politica afacerile?”, ”Ați fost vreodată separat de soție?”, ”De ce nu vă place România?”, acestea sunt cateva dintre întrebările ce-i vor fi adresate invitatului Mugur Mihăescu, duminică, într-o ediție de colecție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:15, la Kanal D!

Citeste si: Mugur Mihăescu, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D: „Faci pe dracu-n patru să scapi, să supraviețuiești!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si