Aya și Andrei de la „Puterea Dragostei” s-au mutat împreună. Cei doi îndrăgostiți se iubesc nebunește, chiar dacă s-au certat de mai multe ori și au ajuns în pragul despărțirii au decis să-și mai ofere o șansă. În prezent, Aya locuiește cu iubitul său în Capitală. Tânăra a anunțat că intenționează și să meargă în Liban pentru a-și vizita tatăl.

Citeste si: Cine este, de fapt, Adelina de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite cu ea

Andrei Luca este extrem de fericit lângă iubita sa. Cei doi au mers împreună într-o vacanță exotică. „Se dă și ea mare pe live, că în rest e mielușel.”, a zis Andrei de la „Puterea Dragostei” în cadrul unui live de pe Instagram.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Top 3 cele mai apreciate fete din casa "Puterea Dragostei", sezonul 4. "Am fost puțin șocată"

Aya și Andrei de la „Puterea Dragostei” vor să facă pasul cel mare

Aya și Andrei de la „Puterea Dragostei” au gânduri mari de viitor. Cei doi tineri vor să se căsătorească. Cuplul se vede împreună mult timp de acum încolo.

„Noi doi am rămas un cuplu și mulți s-au despărțit când au ieșit afară. Mulți ziceau că o să ne despărțim. Suntem un cuplu frumos, ne înțelegem bine.”, a spus Aya de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Nicolas de la "Puterea Dragostei" s-a răzbunat pe Radu. I-a turnat o cană de apă în cap- VIDEO

mai sunt împreună aya și andrei de la puterea dragostei

Andrei și Aya în vacanță.

[Sursa foto: Instagram]

Aya și Andrei s-au cunoscut în casa dragostei de la Kanal D. Cei doi au format o relație în casă, dar și în afara ei. Acum formează una dintre cele mai solide relații formate în cadrul show-ului matrimonial.

Citeste si: Codruț de la Puterea dragostei, noi dezvăluiri despre despărțirea de Alexandra: „Ea a cautat motiv de ceartă”

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, luată la bătaie de Alexandra? S-a aflat abia acum: „Nu am avut nimic de împărțit...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si