Bianca Comănici și-a surprins toți fanii cu una dintre cele mai recente postări de pe Instagram. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a prezentat un "inel de logodnă".

Citeste si: Schimbare de look pentru Adelina de la „Puterea Dragostei”. Vezi cum arată iubita lui Radu

Bianca Comănici, imagine-surpriză pe pagina de Instagram

După participarea la show-ul matrimonial, Bianca Comănici a început să aibă o mulțime de colaborări cu diferite firme, printre care și firme de bijuterii, scrie KFetele.ro.

Imaginea cu inelul de logodnă i-a surprins pe fanii vedetei, însă și-au dat seama că este vorba doar despre promovarea unui produs și nu despre o cerere în căsătorie.

Citeste si: Cine este Larisa, noua concurentă de la "Puterea dragostei"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Surpriză”, a scris Bianca în dreptul imaginii cu bijuteria care se află pe degetul inelar.

Bianca Comănici a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei, încă de la începutul show-ului matrimonial.

Tânăra, care se afla mereu în topul telespectatorilor și care primea de fiecare dată cele mai multe voturi, a păstrat o legătură strânsă cu cei care au susținut-o pe parcurul întregii competiții și care i-au fost mereu alături.

Imaginea cu inelul de logodnă i-a surprins pe fanii vedetei, însă și-au dat seama că este vorba doar despre promovarea unui produs și nu despre o cerere în căsătorie.

Bianca Comănici a mărturisit recent că iubește din nou, însă nu a dorit să dezvăluie identitatea iubitului ei. Drept urmare, Bianca Comănici își ține noua relație cât mai departe de ochii curioșilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si