În ultima vreme s-a zvonit că Simina și Alex s-au despărțit, însă cei doi au vorbit deschis despre această perioadă din viața lor și Alex a explicat că nu a mai stat atât de des acasă din cauza locului său de muncă, lucru care a iscat mai multe certuri între cei doi. 

Citeste si: Care este legătura dintre Marius Crăciun de la Survivor și Georgiana de la Puterea Dragostei?!

Pe cei doi îi leagă băiețelul lor, Dominic

„Certuri exista în orice relație, nu este vorba de o separare. Nu este vorba despre o despărțirea, suntem bine. Eu nu prea am mai fost pe acasă sa o ajut, iar ea este foarte obosita căci Dominic face numeroase trasnai acum, iar eu dacă lucrez zilnic, e o schimbare bruscă. Am simițit ca o deranjează, însă o sa îmi continui activitatea ca nu am ce sa fac altceva", a mărturisit Alex Zănoagă. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Surpriză de proporții la "Puterea Dragostei". Fosta concurentă s-a întors în emisiune

Fanii sunt curioși dacă în viața cuplului va mai apărea un al doilea copil

Fanii cuplului sunt curioși dacă Alex și Simina așteaptă al doilea copil. Într-o postare pe Instagram, Simina a fost întrebată dacă este însărcinată. Se pare că fosta concurentă de la Puterea Dragostei este secretoasă atunci când vine vorba despre viața ei privată și le-a răspuns fanilor „Nu vă zic”. 

Citeste si: Andrada de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Cine este bărbatul care i-a furat inima


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si