Cristina Simona Moţa, judecătoare în cadrul Tribunalului Gorj, a murit după ce a fost infectată cu  COVID-19. Aceasta era sora fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Moţa, care acum activează în DNA şi s-a remarcat prin anchete în dosare importante.

Cristina Simona Moţa era judecător la Secţia Penală și a fost internată în urmă cu câteva zile la Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după începuse să se simtă din ce în ce mai rău.

Citeste si: VIDEO| O gravidă de 20 de ani, infectată cu COVID-19, a murit

Judecătoarea nu era vaccinată

Pacienta a fost internată în urmă cu câteva zile la Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după ce simptomele începuseră să se agraveze. În ciuda eforturilor medicilor, ea nu a mai putut fi salvată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicii spun că a făcut o formă foarte gravă a bolii. Finalul tragic a venit în urma faptului  că aceasta nu s-a prezentat la spital de la primele simptome ale bolii. De asemenea, femeia nu se vaccinase împotriva virusului.

Citeste si: Gravidă în 6 luni, moartă de COVID

Astăzi  trebuia să își înceapă activitatea la Curtea de Apel din Craiova

Cristina Simona Moța era sora fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Moţa, care acum activează în DNA şi s-a remarcat prin anchetele în dosare importante. Astăzi urma să își înceapă activitatea la Curtea de Apel din Craiova.

Citeste si: Un tânăr s-a împușcat în cap cu o armă de asomare, pentru porci, în fața Tribunalului Gorj

Sursa: antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si