Beatrice a intrat direct în "interogatoriu" după ce a pășit în casa băieților. Ea le-a spus că are 24 de ani, este în zodia Scorpion și provine din Vaslui, dar locuiește în București. Beatrice este studentă și lucrează ca recrutor la o companie din Capitală.

Citeste si: Mai sunt împreună Iasmina și Mihai de la „Puterea Dragostei” 4?! Blondina se va reîntoarce în casa dragostei

Care sunt favoriții lui Beatrice în casa "Puterea Dragostei"  

Întrebată care sunt favoriții ei în casa băieților, Beatrice a răspuns: "Claudiu mi se pare un băiat ok", după care i-a inclus în top 3 și pe Alexandru și Mădălin.

Beatrice a venit pregătită cu un Top 3 al celor mai simpatici băieți din casa Puterea Dragostei 

Beatrice l-a întrebat pe Radu de ce stă izolat, iar el i-a răspuns că are nervi ș le-a cerut celorlalți concurenți să nu se mai bage în seamă cu el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Sărut incendiar în casa „Puterea Dragostei”. Radu și Antonia au dat frâu liber sentimentelor

"Ar trebui să fii fericit că am venit și tu stai acolo singur", l-a certat Beatrice. Noua concurentă a descris cum vede ea băiatul perfect:

"Să fie respectuos, să nu mintă și să fie spontan", a spus ea. Întrebată despre calitățile ei, Beatrice a glumit: "Simpla mea prezență este o calitate". 

Cu cine a dansat Beatrice la prima intrare în casa băieților

Noua concurentă l-a ales pe Alexandru să danseze cu ea, după ce acesta a făcut mai multe glume la adresa lui Mădălin a celorlalți rivali ai săi.

Beatrice l-a ales pe Alexandru pentru primul dans în casa de la "Puterea Dragostei"

[Sursa foto: Captură KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si