,,Emma Răducanu (24 WTA) a sosit azi-noapte în Cluj-Napoca pentru a participa la turneul de tenis Transylvania Open. Jucătoarea care a scris istorie la US Open a venit cu avionul din Londra, însoţită de tatăl ei. La aeroport, a fost întâmpinată cu flori, de directorul turneului, Patrick Ciorcilă", se precizează în comunicat.

Citeste si: Emma Răducanu, antrenată de fostul antrenor al jucătoarei Johanna Konta

Emma Răducanu a ajuns în România

Emma Răducanu a ajuns în România

Emma Răducanu a ajuns în România

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Emma Răducanu, noul ambasador Dior

Emma Răducanu va participa la Transylvania Open

,,Am aşteptat-o pe Emma cu braţele deschise şi sperăm să aibă parte de o experienţă deosebită în România, ţara în care s-a născut tatăl ei. Am pregătit pentru ea, dar şi pentru celelalte jucătoare, mai multe activităţi prin care să facă cunoştinţă cu Transilvania, dar şi produse tradiţionale.

La hotel vor avea, printre surprizele pregătite, şi câte o ie, bluza tradiţională românească", a spus Patrick Ciorcilă. 

Turneul de categoria WTA 250, Transylvania Open, va avea loc în perioada 25-31 octombrie, la BT Arena din Cluj-Napoca. Printre jucătoarele care au confirmat prezența la eveniment se regăsesc Garbine Muguruza, Spania, numărul cinci mondial, Simona Halep, Emma Răducanu, Marea Britanie, campioana de la US Open etc. 

Citeste si: Emma Răducanu, așteptată cu surprize la Cluj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si