Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse cu 6-1, 6-2, miercuri, în al doilea duel integral românesc din cadrul turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250). Turneul este dotat cu premii totale de 235.238 de dolari

Citeste si: Medaliile de la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 vor fi inspirate de vechi pandantive chinezești de jad

Cum a decurs meciul Simonei Halep din primul tur al Transylvania Open

Primul set a fost la discreția fostului lider mondial, care a început în forță și s-a distanțat repede la 5-0. A fost momentul în Ruse a reușit să puncteze pe propriul serviciu, dar setul a intrat imediat în contul Simonei.

Partea secundă a fost puțin mai echilibrată, însă deznodământul partidei nu a stat nicio clipă sub semnul îndolielii și Halep a închis meciul după o oră și 14 minute.

Citeste si: Este doliu în lumea sportului. Un antrenor legendar a pierit

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dublă câștigătoare și de trei ori finalistă de Grand Slam, fost lider mondial în clasamentul WTA și câștigătoare a 22 de turnee, Simona Halep este una dintre cele mai valoroase jucătoare din istoria tenisului mondial.

Citeste si: Emma Răducanu este dornică să ajungă în semifinale la Transylvania Open

Potrivit organizatorilor Transylvania Open este pentru prima dată din 2016 când Simona Halep joacă într-un turneu WTA organizat în România. 

Cu cine va juca Simona Halep în optimile de finală

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 3.675 de dolari şi 30 de puncte WTA, urmând să joace în optimi contra rusoaicei Varvara Graceva (21 ani, 81 WTA).

Nu a fost un an tocmai bun pentru Simona Halep. Românca a reușit să ajungă doar în sferturi la Australian Open și Moscova, în semifinale la Stuttgart și în optimi la US Open.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si