UPDATE 19.00 Simona Halep a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care anunță că e nevoită să se retragă de la turneul din Linz din cauza unei accidentări la genunchi: "Din păcate nu voi putea juca în semifinala din această seară după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. Am făcut tot posibilul să intru astăzi pe teren, dar știu că dacă voi juca voi agrava situația.

Vreau să le mulțumesc organizatorilor și suporterilor pentru săptămâna fantastică pe care am avut-o aici. Sper să mă întorc anul viitor!".

Citeste si: România, meci decisiv cu Islanda pentru calificarea la barajul pentru CM 2022. Cum arată clasamentul grupei

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian (locul 100 WTA) s-a calificat, miercuri seara, în semifinalele turneului WTA 250 de la Linz, după ce a învins-o pe rusoaica Veronika Kudermetova, cu 6-3, 7-6 (5). Simona Halep se calificase în semifinale cu câteva ore mai devreme.

Citeste si: Simona Halep s-a calificat în semifinale la Linz și revine în top 20 WTA

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La finalul lunii trecute, la Transylvania Open, Simona Halep a învins-o pe Jaqueline Cristian cu 6-1, 6-1, în sferturile de finală ale turneului din România.

Cum a reușit Halep să revină în meciul cu Paolini 

Simona Halep (30 ani, 22 WTA) a reuşit să câştige  meciul cu italianca Jasmine Paolini  după o luptă de două ore şi 13 minute, un meci care părea pierdut la un moment dat.

Jucătoarea noastră, a doua favorită a turneului austriac, s-a calificat după ce a învins-o pe Paolini cu 4-6, 7-5, 6-0.

Succesul de miercuri seara  i-a adus 110 puncte WTA Simonei Halep, ceea ce înseamnă că sportiva noastră are locul 20 asigurat. Dacă va câștiga și în semifinale, atunci Halep va ajunge pe locul 19 WTA.

Citeste si: Simona Halep, calificare în sferturi la turneul de la Linz. "Răzbunarea e dulce"

În semifinale la Linz din postura de ''lucky loser''

Jaqueline Cristian (23 ani) a intrat pe tabloul principal de la Linz din postura de ''lucky loser'' și a obţinut dreptul de a juca prima sa semifinală în circuitul WTA după aproape două ore de joc (1 oră și 54 min). 

La fel ca și Halep, Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec de 8.145 de euro şi 122 de puncte WTA.

A doua semifinală, 100% americană

Dacă una dintre semifinale este sută la sută românească, a doua este integral americană: Alison Riske se confruntă cu Danielle Collins.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Se știe, deci, că finala de la Linz se va disputa între o româncă și o americancă. Ca și la meciurile anterioare, este permis accesul spectatorilor cu ceritificat verde în proporție de 50 la sută din capacitatea arenei, la meciurile Simonei și ale lui Cristian fiind prezenți și câțiva zeci de români.

Citeste si: Simona Halep a ieșit din Top 20 WTA și a fost depășită de Emma Răducanu

Simona Halep, ultima șansă pentru un trofeu în 2021

Simona Halep rămâne în cărți să câștige turneul de la Linz, scriu jurnaliștii austrieci. Dacă va obține această realizare în ultimul turneu al anului, Halep își va păstra seria de câștiguri a cel puțin un trofeu WTA în fiecare an din 2013.

Simona Halep, principalul cap de serie de la Linz după eliminarea Emmei Răducanu, şi-a asigurat un cec de 8.145 de euro şi 110 puncte WTA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si