Tragedia din Bulgaria a șocat o lume întreagă. 45 de suflete, printre care și copii, au murit carbonizați. Autobuuzl în care se aflau a luat foc într-un timp scurt. Lulzim Sulejmani este una dintre persoanele care a supraviețuit și care a salvat alte șase persoane de la moarte.

Tânărul a mărturisit cum a reușit să iasă cu viață din incendiu. El a povestit și cele mai mici detalii.

Lulzim Sulejmani a ieșit din autobuz, dar nu a fugit, a mai salvat alți șase pasageri. În același autoturism, alți 45 de oameni au pierit.

Citeste si: UPDATE: Tragedie fără margini pe un drum din Bulgaria. Cel puţin 45 de oameni au murit după ce un autobuz a luat foc

El este eroul din Bulgaria

Lulzim Sulejmani se numără printre cei șapte oameni care au scăpat vii. El are 26 de ani și provine din orașul sârb Presevo. În aceste momente, tânărul se află pe patul din spital, din cauza leziunilor puternice cu care s-a ales din cauza flăcărilor mistuitoare.

Citeste si: Un tânăr de 28 de ani a incendiat apartamentul soților care îl găzduiseră. Apoi s-a aruncat de la etajul 10 al clădirii din Capitală

Conform supraviețuitorului, autoturismul s-a lovit de balustrada din partea dreaptă, iar ulterior roțile au explodat.

Aceasta a fost cauza izbucnirii incendiului de proporții de pe autostradă. Lulzim a luat ciocanul destinat spargerii geamului și, deși tensiunea era la cote maxime, a trecut la fapte. A spart imediat fereastra, apoi a salvat-o pe logodnica lui și alte cinci persoane.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

eroul-din-bulgaria-care-a-salvat-sase-oameni

Autobuzul care a luat foc pe o autostradă din Bulgaria.

[Sursa foto: Google]

Tânărului i-au rămas întipărite în minte imaginile de groază. De pe patul de spital, a făcut mărturisiri de-a dreptul emoționante și totodată șocante despre accident.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru doi soţi şi fiul lor. Au murit arși de vii în propria casă

„Apoi autocarul s-a deplasat 20 de metri la stânga și s-a oprit singur. Oamenii au început să vomite, să țipe ca în filmele de groază. Am reușit să scap pentru că am luat ciocanul și am spart geamul. Mi-am scos logodnica și alte cinci persoane”, a declarat Sulejmani, potrivit Antena3.ro.

Citeste si: 46 de oameni au murit arși de vii, după ce autocarul în care se aflau a lovit o balustradă și izbucnit în flăcări: „Este o tragedie”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Logodnica bărbatului a declarat că dormea atunci când au pornit flăcările mistuitoare.

Medina Lutfi s-a trezit într-un film de groază. Ceilalți oameni din autobuz țipau disperați, iar cei mici plângeau fără oprire.

„Dormeam și deodată i-am auzit pe pasageri plângând și strigând. Lulzim a spart sticla și nu știu cum am ieșit. Când am văzut că e deschis în spatele capului meu, am sărit. Fumul negru era ca după o explozie de bombă. Dormeam cu toții, era pe la două dimineața. Am auzit copiii plângând, erau mulți copii”, a povestit femeia.

Au murit 45 de oameni, inclusiv 12 minori. Cu toții au pierit carbonizați. Medicii ajunși la fața locului au încercat să-i salveze, însă nu s-a mai putut face nimic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si