Patru locuințe s-au făcut scrum în comuna Codăești din județul Vaslui. După stingerea incendiului, pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al unui bărbat.

Patru locuinţe au ars în urma unui incendiu izbucnit în comuna Codăeşti

„Au ars patru locuinţe, aflate într-o singură construcţie, cu o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi. De asemenea, au ars aproximativ 650 metri pătraţi acoperiş din tablă şi azbociment pe astereală din lemn.

S-au degradat aproximativ 400 de metri pătraţi de planşeu şi circa 800 de metri pătraţi tencuială. Nici măcar o locuinţă nu era asigurată", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Incendiul ar fi fost cauzat de lucrul cu foc deschis în spaţiu închis.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu devastator în mină. Cel puțin 11 mineri au murit și alți zeci sunt blocați în subteran

Un bărbat a fost găsit decedat în subsolul unei locuințe

„Într-unul dintre beciurile care trec şi pe sub construcţia afectată de incendiul din localitatea Codăeşti, a fost descoperită o persoană de sex bărbătesc, decedată. Victima nu prezenta arsuri", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Bărbatul s-ar fi aflat în stare de ebrietate și ar fi aprins focul pentru a se încălzi. Bărbatul a coborât în beci și s-ar fi intoxicat cu gazele toxice.

Citeste si: El este bărbatul care a salvat șase oameni din tragedia cu 45 de morți din Bulgaria: „Țipau ca în filmele de groază”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si