Descopera cum alegi pijamale de calitate pentru familia ta si cum formezi cea mai confortabila tinuta pentru un somn odihnitor, din randurile de mai jos.

Citeste si: Cele cinci fluide trebuie verificate periodic la mașină

Alege materiale de calitate

Desi designul si pretul conteaza atunci cand achizitionezi o pijama de calitate, pune pe primul loc materialul! Acesta trebuie sa fie confortabil si sa nu irite pielea, astfel incat sa te poti odihni.

Cel mai popular material pentru pijamale este bumbacul, potrivit atat pentru sezonul cald, cat si pentru cel rece. Cu pijamalele din bumbac, nu vei suferi de frig dimineata si nu vei transpira in timpul noptii. Acest material este recomandat si pentru copii, fiindca este moale si nu le afecteaza somnul.

Citeste si: Gala Oscar 2021. Lista nominalizărilor la Premiile Academiei Americane de Film

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeile isi pot indrepta atentia si catre pijamalele din matase, un material vaporos, ideal pentru primavara si vara. La fel de potrivite sunt si pijamalele din bambus, potrivite in special pentru persoanele care se confrunta cu alergii ale pielii.

Tine cont de anotimp

Anotimpul este un alt factor care influenteaza alegerea pijamalelor pentru tine si cei dragi. Se recomanda sa ai in garderoba pijamale potrivite pentru iarna si modele ideale pentru vara, pentru adulti si copii.

In timpul verii, sunt recomandate pijamalele cu pantaloni scurti si tricou sau camasa. La fel de potrivite sunt si pijamalele tip rochie, ideale pentru tine si fetita ta.

In sezonul rece, ai nevoie de pijamale calduroase, asa ca indreapta-ti atentia catre modelele cu maneca lunga, din materiale groase. Pentru copii si adulti, sunt disponibile si pijamalele groase de tip salopeta, care vin insotite si de gluga.

Nu uita de culori

Chiar daca nu vorbim despre articole pe care le porti pe strada, trebuie sa alegi pijamalele si in functie de culoare. Nu te orienta doar catre modelele clasice de pijamale, pe alb si negru! Daca esti influentat de culorile pe care le porti, alege nuante care iti ofera o stare buna de spirit.

Citeste si: Fostul președinte Barack Obama, în doliu. A murit „Mama Sarah”

Spre deosebire de adulti, copiii isi doresc pijamale cat mai colorate, cu personajele animate preferate. Gasesti seturi pijamale mama fiica, in care sa te simti minunat alaturi de copilul tau! Cu ajutorul acestor seturi, vei fi imbracata la fel ca fiica ta, folosind pijamale vesele si comode. Opteaza pentru pijamale cu imprimeu si model cu avocado sau elefantei, care ii aduc fetitei tale zambetul pe buze.

Acorda atentie modelelor

Pijamalele pot fi alese si in functie de model, care sa satisfaca gusturile tuturor membrilor din familie. De pilda, adultii pot opta pentru pijamale cu pantaloni si camasa cu nasturi, in timp ce copiii se vor simti mai comod cu bluza cu maneca lunga sau cu tricou.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că te desparți de iubit. Ce semnificație are ruperea unei relații de dragoste


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si