Un bărbat din India a fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis copilul. El a omorât apoi, o persoană similară la vârstă și corpolență, pentru a-i atribui propria sa identitate și pentru a scăpa de pedeapsă.

Conform BBC, poliția din statul indian Uttar Pradesh a arestat un bărbat de 36 de ani, care a ucis o persoană similară ca vârstă și corpolență, pentru a-i atribui propria sa identitate.

Citeste si: Moarte tragică a unui băiețel, în timp ce se ducea spre școală. De ce a murit micuțul?

Sudesh Kumar, suspectul arestat, a beneficiat de complicitatea soției sale, pe care polițiștii au reținut-o ulterior.

Caz șocant în India

Bărbatul a fost arestat în 2018 după ce și-a ucis fiica. Din motive pandemice, el a fost eliberat condiționat. Unele state indiene au eliberat condiționat mai mulți deținuți pentru a preveni cazurile de COVID-19 în închisoare, conform BBC.

Citeste si: Un adolescent și-a decapitat sora însărcinată pentru că se căsătorise. El a fost ajutat de către mama lor

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sudesh Kumar a crezut că oamenii legii îi vor anula eliberarea condiționată și a conceput, în libertate, un plan care să îl scape de închisoare. Planul presupunea uciderea unui bărbat cu înălțimea și greutatea similare cu cele ale propriei sale persoane.

Individul l-a ucis pe Domen Ravidas. Este vorba despre un zidar angajat de criminal pentru lucrări de reparație la domiciliu. Trupul neînsuflețit al zidarului a fost descoperit pe un teren de la marginea orașului.

Cadavrul a fost ars, încât identificarea a fost imposibilă. Însă asupra sa au fost găsite documentele de identitate ale lui Sudesh Kumar. Anupama, soția lui Kumar, a identificat cadavrul ca fiind al soțului său.

Citeste si: Un pieton a fost accidentat mortal pe autostrada A2. Circulația a fost restricționată

Planul cuplului nu a fost dus până la capăt. Poliția a recuperat imagini de pe o cameră de supraveghere în care a fost surprins suspectul în timp ce transporta cadavrul victimei pe o bicicletă.

După ce au constatat că suspectul în cazul uciderii propriei fiice și-a înscenat moartea omorând încă o dată, polițiștii au primit o imformație conform căreia Kumar urma să-și viziteze soția. Autoritățile i-au arestat pe cei doi în casa lor din New Delhi.

Citeste si: Doi studenți marocani, audiați în cazul crimei din Iași! La ce concluzie au ajuns anchetatorii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si