Susținătorii celor doi sunt de părere că Alexandra și Codruț nu mai formează un cuplu, după toate dovezile apătute în mediul online. Alexandra și-a pus pe gânduri urmăritorii de pe platformele de socializare, după ce a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj destul de bizar: "Să nu cerșești iubirea nimănui".

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei”, departe de iubitul său de sărbători

Cu cine s-a afișat Alexandru după ce a șters pozele cu Alexandra

După ce Alexandra a dat mai multe semne la Instastory din care s-a înțeles că nu știe dacă mai este împreună cu iubitul ei sau nu, acum Codruț a făcut un gest care nu face decât să valideze zvonurile separării, potrivit KFetele.ro.

Citeste si: Surpriză la "Puterea Dragostei". Ce concurenți au părăsit competiția

După ce a șters de pe Instagram toate fotografiile în care apărea alături de Alexandra, Codruț este văzut în compania altei domnișoare foarte cunoscute.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Codruț a ieșit în oraș alături de Mariana de la "Puterea dragostei", dar și cu George și Mădălina, ceea ce înseamnă că ar fi avut o întâlnire între cupluri:

Citeste si: Mariana a pus ochii pe Vlad de la „Puterea Dragostei”: „Chiar de tine îmi place”

Cum s-au împăcat Alexandra și Codruț

,,A venit totul de la sine, a fost spontan totul.   

A durat în jur de cinci minute. Am primit pe TikTok, de la Alex, o provocare în care să îl sun și să vorbim.   Inițial, primise el aceeași provocare de la Alex, dar a avut orgoliul prea mare și nu a vrut”, a explicat Alexandra atunci când s-a împăcat cu Codruț.

Chiar dacă părea că fiecare și-a văzut de drumul lui, situația a fost cu totul altfel. Codruț îi urmărea Alexandrei fiecare pas și orice cucerire ar fi avut, tânărul spera că într-o bună zi va ajunge din nou în brațele fostei iubite.

,,O urmăream peste tot, pe Instagram, pe TikTok. Știam ce face, doar că stăteam așa în umbră să mă asigur că e bine. Eram atent la orice detaliu, orice scotea pe gură.   Eram la curent cu ce se întâmplă.  Eu încercam să mă iau cu altceva, să uit, dar nu am putut. Sau chiar dacă puteam, era pentru o perioadă scurtă de timp. Orice făceam, tot acolo mă ducea gândul”, a povestit Codruț.

Citeste si:  Bogdan Mocanu, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu socrii: ,,Avem noi inside-urile noastre"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si