Concurenții și telespectatorii au așteptat cu nerăbdare să afle numele persoanei care va pleca acasă și a favoritului săptămânii

Cine a părăsit Casa „Puterea Dragostei”?

Cristina Mihaela a anunțat în cadrul emisiunii de sâmbătă topul celor mai votate trei fete din Casă. Este vorba despre Adriana, Adelina și Georgiana. În ceea ce îi privește pe băieți topul arată astfel: Radu, Alexandru și Vlad.

În Gala de duminică Cristina Mihaela a anunțat cine sunt favoriții săptămânii dintre Radu și Adelina. În urma nominalizărilor făcute de concurenți au fost propuși spre eliminare Ana și Vlad.

Citeste si: Doi concurenți de la "Puterea Dragostei" s-au sărutat pe ascuns (VIDEO)

Răsturnare de situație

Ana și Vlad au fost chemați în față alături de Radu și Adelina, iar Cristina Mihaela a anunțat că Radu a fost ales favoritul săptămânii ceea ce înseamnă că Ana trebuia să plece acasă. Cu toate acestea, Vlad și-a arătat nemulțumirea deoarece își dorea foarte mult să plece acasă. Astfel, Cristina Mihaela le-a acordat șansa să facă schimb de locuri cu Ana care a acceptat să rămână în locul lui Vlad în Casa „Puterea Dragostei”. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Vlad a fost cel care a părăsit competiția, spre marea supărare a Danielei.

Citeste si: Cum arată femeia perfectă pentru Jador? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a mărturisit tot: ,,O să mă însor cu cea care mă iubește pentru ce sunt eu”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si