O doamnă privește cu amaraciune în vitrinele doldora de bunătăți tradiționale. Sunt produse proaspete si felurite...insa la ce bun, daca portofelul ii este gol. Tristetea i se citeste pe fata, iar aceasta nu este drama unui singur roman, ci una colectiva, prin care multi trecu in ajun de sarbatori.

Citeste si: VIDEO| Dăruiește Crăciun! Sute de familii din întreaga țară abia reușesc să-și ducă traiul de azi pe mâine:„Mami, vreau și eu carne!”

Prea săraci pentru Crăciun

,,Mi-e poftă, dar ce să fac? Mă uit și plec. Asta e.... Sunt foarte multe, dar nu avem posibilitatea să cumpărăm", spune cu amărăciune doamna.

Ne mutăm la galantarele cu carne de porc. Aici o domana își numără banii, doar-doar îi vor ajunge să pună cate ceva in sacoșă. Oriunde întorci capul în piețe, pungile sunt mai mult goale. Mulți se uită în vitrine, isi fac socotelile si se intorc descumpăniți acasă. În goana cumpărăturile pentru masa de Crăciun..prețurile devin cel mai de temut coșmar al oamenilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nici brânzeturile nu sunt mai ieftine. Un kilogram de telemea de vacă costă 23 de lei, iar o brânză veche de oaie a ajuns la 34 de lei kilogramul.

Citeste si: Gest impresionat al profesorilor dintr-un liceu din Botoșani. Cadrele didactice merg la colindat pentru a sprijini o elevă care a rămas orfană

VIDEO- Prea săraci să ne permitem Crăciunul

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Crăciun. Ce se face și nu se face în ziua Nașterii Domnului

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si