Varianta omicron a SARS-CoV-2 este prezentă în 78% dintre eşantioanele analizate de către un laborator privat din Budapesta, iar două persoane s-au îmbolnăvit atât de gripă de sezon, cât şi de covid-19, potrvit postului RTL.

Două cazuri de gripă şi omicron la Budapesta

Varianta omicron a fost detectată în 78% dintre eşantoanele testate de către Neumann Labs, potrivit directorului Miklós Nyíri, care precizează că este vorba despre 283 de cazuri, potrivit news.ro.

În ultimele zece zile, două persoane s-au îmbolnăvit atât de gripă de sezon, cât şi de covid-19.

Israelul a înregistrat un prim caz de dublă îmbolnăvire- o femeie însărcinată nevaccinată care prezenta simptome uşoare-, prezentat de presa israeliană drept primul caz de acest fel din lume.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Primarul staţiunii Sinaia anunţă că este infectat cu varianta Omicron

Omicron se răspândeşte rapid în Ungaria

Patru-cinci teste din 1.000 sunt pozitive, precizează el.

”Epidemia gripei nu a început încă, însă din cauza transmiterii rapide a omicron este probabil al cincilea val” al epidemiei de covid-19, apreciază el.

Citeste si: Decizie surprinzătoare luată de România în plin val 5 Omicron. Care sunt noile restricții


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si