Simina Loica și Alex Zănoagă trăiesc o frumoasă poveste de iubire încă de pe vremea primului sezon Puterea Dragostei. Cei doi foști concurenți ai competiției fenomen au împreună un băiețel, pe Dominic, s-au căsătorit și s-au mutat împreună. Simina și Alex au parte de mici certuri, la fel ca-n alte cupluri, însă recent aceștia au simțit nevoia să ia o pauză.

Citeste si: Marinescu și fosta iubită, reîntâlnire în Casa „Puterea Dragostei”

Cei doi au stat o săptămână unul fără celălalt

Alex a mers înapoi la părinții lui, iar Simina a rămas cu Dominic pentru o scurtă perioadă.

În cele din urmă, cei doi și-au mai dat o șansă, pentru binele familiei, al copilului, iar acum încearcă să facă totul cum trebuie. După ce Alex a dezvăluit că:  ”Este adevărat, au existat o serie de certuri între noi. Am fost supărați din motive pe care încă nu le pot spune. Eu am plecat de acasă! Am stat separați câteva zile. Toți știu că noi locuiam de aproape un an într-un apartament în Militari, renunțasem la a mai sta împreună cu părinții mei.

Astfel că, atunci când ne-am certat, am luat decizia ca eu să mă duc în casa a lor mei, iar Simina să rămână la apartament.

A fost o perioadă dificilă pentru amândoi, însă, acum, încet, încet, sper ca totul să revină la normal. De ieri, ne-am împăcat cât de cât, de dragul lui Dominic, în special. Avem un copil împreună, pe care ambii îl iubim ca pe ochii din cap, în plus, si între noi sunt sentimente puternice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Vom vedea ce va urma! Acum, repet, încercăm să fim iar ca înainte”

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a părăsit România. Artistul își deschide o afacere în Elveția

Simina Loica, primele declarații după împăcare

Simina de la Puterea Dragostei a vorbit și ea pentru prima dată după împăcarea cu Alex Zănoagă. Bruneta a ținut să spună că soțul ei a izbucnit în lacrimi, atunci când și-a văzut fiul.

Când l-a văzut pe Dominic, după două zile, a plâns. Eu sper că răspunsul este spre da la amândoi, pentru mine era mult mai greu pentru îl vedeam pe Dominic zilnic și îl vedeam că simte lipsa", a spus Simina Loica.

Mai mult decât atât, Simina susține că Alex și-a schimbat și comportamentul față de ea, iar acum este mult mai atent. ” Comportamentul este mult mai apropiat și vrem să o luăm mai ușor. Noi ne certam din lucruri mărunte, iar de duminică am început să avem un comportament mai bun", a adăugat aceasta.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a părăsit România. Artistul își deschide o afacere în Elveția

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si