Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a postat recent o fotografie pe paginile de socializare, iar fanii au întrebat-o dacă este însărcinată.

Andra a explicat că într-adevăr burta ei se vede destul de umflată, lucru care este de înțeles după o operație, dar acest lucru nu înseamnă că ea ar fi însărcinată.

Citeste si: Mădălin de la "Puterea Dragostei", relație secretă cu o fostă concurentă din emisiune

Ce a spus fosta concurentă

„Par a fi însărcinată în 7 sau 9 luni. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Zilelele astea chiar m-am simțit foarte rău. Această operație de liposucție este o operație foarte, foarte grea, cu o recuperare extrem de grea. Pe lângă faptul că stai 5-6 ore în sala de operație. De asta nu am făcut story. Nu am vrut nici să mă victimizez”, a spus Andra Voloș pe Instagram.

Operația frumoasei șatene a avut loc vineri după-amiază și a durat aproximativ șase ore.

„Am dureri foarte mari, dar pot spune, totuși, că sunt ok. Mă interesa să ies din operație, să fiu eu. Am un drenaj… Sunt cam amețită, îți dai seama, am stat șase ore în operație… Medicul mi-a transmis, printr-o asistentă, că a ieșit superb, că a ieșit fix ce a vrut el.

Mai stau aici până sâmbătă seara, apoi voi fi mutată pentru cinci-șase zile la un hotel, pentru că e nevoie să fiu supravegheată, să fiu masată, perfuzii… Nici nu am voie să stau singură perioada asta, pe picioare nu pot să stau.

Bine că m-am trezit din anestezie, că a fost foarte lungă”, a povestit Andra Voloș pentru cancan.ro.

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj pentru un fost concurent de la "Puterea Dragostei". "Noi doi am avut o istorie cam dificilă"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si