În urma apelului anonim, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Poliția Sectorului 6 s-a sesizat din oficiu și efectuează verificări în vederea identificării persoanei, urmând a fi dispuse măsuri legale. 

Citeste si: Tatăl Raisei, fetiţa de 11 ani care a murit după ce a fost lovită de un poliţist pe trecerea de pietoni: „Eu sper că autorităţile o să-şi facă treaba şi datoria”

„În seara de 16 ianuarie 2022, prin apel 112, un bărbat a anunțat că dacă nu va fi arestat polițistul implicat în accidentul rutier, va face el dreptate, menționând că va folosi armă de foc. Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Poliția Sectorului 6 s-a sesizat din oficiu și efectuează verificări în vederea identificării persoanei, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a informat Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Polițistul, cercetat în stare de libertate

Polițistul care a omorât-o pe Raisa  pe trecerea de pietoni și a accidentat o altă fetiță va fi cercetat în stare de libertate. Pe numele agentului de 27 ani  a fost deschis un dosar penal  pentru ucidere din culpă.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus vineri măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițistul, care a condus cu viteză de peste 80 km/oră mașina poliției deși nu se afla în misiune specială, lovind mortal una dintre cele două fetițe aflate în trecere, a ieșit fugind de la audieri

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Șeful Poliției Capitalei: Nu va mușamalizat accidentul

Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, și şeful Direcţiei Cabinet din cadrul Poliţiei Române, Georgian Drăgan, au făcut declarații, vineri seară în cazul care a cutremurat România.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bogdan Berechet susține că Poliția nu a încercat muşamalizarea situaţiei, după accidentul mortal produs pe trecerea de pietoni de polițistul de 27 de ani, care a lovit cu mașina două fete minore în Capitală, una dintre ele decedând la scurt timp după impact.

Citeste si: VIDEO| Copila ucisă pe trecere de mașina poliţiei a fost condusă pe ultimul drum

El a mai anunțat că, începând de a doua zi, toți polițiștii din București trebuie să raporteze misiunile și să anunțe în dispecerat când circulă cu girofarul și sirena pornite. 

"Conform statutului polițistului, am dispus retragerea din funcție și punerea lucrătorului la dispoziție... Poliția va pune la dispoziție toate datele pentru clarificarea situației. Nu s-a încercat nicio secundă mușamalizarea situației. Suntem primii care vrem să lămurim situația", a declarat vineri seara Bogdan Berechet.

Polițistul a ieșit fugind de la audieri

Polițistul de 27 de ani a fost audiat vineri mai bine de trei ore la sediul parchetului, iar la plecare a fost agresiv cu jurnaliștii, pe care i-a împins în timp ce aceștia îi puneau întrebări.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si:   Premierul Nicolae Ciucă cere o anchetă în cazul fetiței ucise de mașina de poliție

Polițistul, care a condus cu viteză de peste 80 km/oră mașina poliției deși nu se afla în misiune specială, lovind mortal una dintre cele două fetițe aflate în trecere, a ieșit fugind de la audieri, și-a ascuns fața sub o glugă și s-a urcat într-o mașină cu număr de Argeș care a demarat în trombă. 

Raisa, fetița în vârstă de 11 ani a fost condusă duminică pe ultimul drum, după  ce s-a stins din viață,  joi 13 ianuarie. A fost ucisă pe trecerea de pietoni de mașina poliției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si