Românca în vârstă de 49 de ani a reușit să convingă o bătrână din provincia Ancona să-i dea peste 40.000 de euro. Cele două s-ar fi întâlnit în urmă cu cinci ani pe treptele unei biserici din Falconara. Femeia a început să îi povestească bătrânei dramele prin care a trecut de-a lungul vieții.

Citeste si: Moartea unei românce a dus la o mișcare amplă împotriva instituțiilor statului, în Spania. Femeia era victima traficului de persoane

Românca a inventat întreaga poveste

Românca i-ar fi spus bătrânei că și-ar fi pierdut toți cei trei copii pe care îi avea în decursul a cinci ani. Potrivit acesteia, unul dintre copii ar fi murit în Olanda, într-un accident de maşină, iar ceilalţi doi, gemeni, au murit la cinci ani din cauza unor atacuri cerebrale. 

Surprinsă și emoționată de povestea de viață a româncei, pensionara din Italia i-ar fi dat sume mari de bani pentru a plăti înmormântările celor trei copii, românca reușin astfel să obțină o sumă de peste 40.000 de euro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un copil în vârstă de 5 ani a fost accidentat e o maşină de poliţie în Bolintin Vale. Reacția Poliției Române: băiatul ,,s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare"

Când a anunțat bătrâna poliția 

Bătrâna și-a dat seama că este ceva la mijloc în momentul în care a vrut să își plătească facturile și nu mai avea niciun ban în cont.

În acea clipă femeia a anunțat poliția. Autoritățile italiene au urmat firul poveștii după cum le-a spus bătrâna și au ajuns la femeia româncă, care, între timp și-a organizat bine viața, avea mai multe bunuri, printre care și o mașină de lux. De asemenea, românca mai deținea o dronă în valoare de 2.000 de euro, dar şi alte bunuri de valoare.

În cauză, româncei i-a fost retrasă cetățenia italiană, iar pe numele ei autoritățile din Italia au deschis un dosar penal.

Citeste si: Patru români au crezut că au dat lovitura în Italia. S-au angajat la Amazon și au furat marfă de un milion de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si