După teribila crimă, femeia ar putea să scăpa din pușcărie. Ea și-a ucis copilul, l-a pus într-o pungă și a mers cu el la supermarket. Femeia ar avea probleme psihice.

Vinovata are 44 de ani și și-a înjunghiat propriul copil. Ar putea scăpa de după gratii, deoarece în prezent a fost supusă unei evaluări psihice, care ar putea arăta că are probleme.

Citeste si: Crimă înfiorătoare peste graniță. Copil de 11 ani, dispărut de acasă acum 5 luni, găsit îngropat în beton

Mama-criminală ar putea ieși din pușcărie

Katalin Erzsebet Bradacs, în vârstă de 44 de ani, și-a înjunghiat propriul fiu, ulterior punându-l într-o pungă și intrând cu el într-un supermarket. Aceasta a fost arestată, dar ar putea scăpa de închisoare dacă se va dovedi că are probleme psihice.

Citeste si: Întâmplare neașteptată în Iași: O femeie a golit un spray lacrimogen în față cumnatului său

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Specialiștii o supun unei evaluări psihice. Individa a intrat în supermarket și a întins trupul neînsuflețit al bebelușului ei, apoi a strigat după ajutor. Cel mic a fost declarat decedat, iar pe coprul lui au fost găsite două răni de înjunghiere, în zona gâtului și a pieptului.

Autoritățile sunt de părere că femeia și-a ucis fiul cu discernământ pentru a se răzbuna pe tatăl celui mic, Norbe Juhaz, cu care se certa pentru custodie. Acesta este stabilit în Ungaria, iar mama băiatului i-a trimis o poză cu acesta într-o baltă de sânge.

Citeste si: Revoltă după crimă în Bolintin

Ea neagă acuzațiile și susține că nu și-a ucis fiul.

Martorii au povestit că au văzut-o instigând la violență asupra celui mic cu o zi înainte să se întâmple tragicul eveniment.

În prezent, ancheta este în desfășurare. Mama-criminală va fi supusă unei evaluări psihice la sfârșitul lunii, unde se va stabili dacă va primi tratament psihic involuntar și va fi considerată nepotrivită să fie judecată.

Citeste si: Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect al dublei crime de la Iași, rugat de un apropiat al victimei să meargă la casa unde a avut loc masacrul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si