Astăzi, textilele pentru casă au devenit inclusiv un element în tendințe, ceea ce face ca spațiile casei tale să fie mai plăcute și mai atractive. Descoperă diferitele tipuri de textile pe care trebuie neapărat să le ai în casă.

Textile de masă

Deși nu este foarte des folosită, fața de masă este o piesă textilă de casă esențială. În unele case, este scoasă doar în timpul ceremoniilor majore.

Cu toate acestea, există familii care folosesc zilnic fața de masă.

Așezând o față de masă pe masa ta, nu doar o vei îmbrăca, dar o vei face mai frumoasă în ochii tăi și ai tuturor oamenilor care vin la tine acasă. Așezarea unei fețe de masă nu este doar plăcută, ci și utilă. Într-adevăr, acest accesoriu îți protejează mobila de zgârieturi și pete.

Dacă ai copii mici, știi că în numeroasele lor jocuri, aceștia îți pot deteriora masă frecând jucării pe ea care vor lasă zgârieturi pe mobilă.

Citeste si: 5 idei de cadouri pentru petrecerea de casă nouă

Un alt element din categoria textile de masă este napronul sau traversa. Aceasta este o bucată de material lungă și îngustă. Napronul sau traversa de masă este de fapt o față de masă lungă care este așezată în mijlocul mesei.

Poți aranja napronul de masă direct pe o masă goală sau îl poți pune pe o față de masă.

Ai opțiunea de a pune una sau mai multe dintre aceste fețe de masă lungi pe masă. Napronul de masă este un accesoriu care adaugă cu adevărat stil decorului mesei tale. Acest accesoriu poate lua diferite forme.

Îți poți completă textilele de masă cu șervețele pe care le vei avea în timpul meselor. Există, de asemenea, prosoape pentru a usca vasele sau prosoape de mână pe care le vei folosi pentru a usca mâinile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aceste elemente diferite sunt de obicei vândute în seturi, deoarece pot fi necesare multe bucăți.

Citeste si: Accesorii pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderoba ei

Lenjerie de pat

Cum să evoci lenjeria pe care este imperativ să o ai acasă, fără să faci aluzie la dormitor? Lenjeria de pat este de fapt destinată dormitorului tău, mai exact pentru a-ți îmbracă patul.

Lenjeria de pat este formată din mai multe elemente. Putem remarca printre altele cearșafurile, în care regăsim sub-elemente precum cearșafuri de saltea cu elastic, cearșafuri, husă de pilota etc. Pe lângă cearșafuri, lenjeria de pat include și perne și pilote. De asemenea, este necesar să menționezi fețele de pernă pentru îmbrăcarea pernelor.

În general, este recomandabil să ai cel puțin trei seturi de lenjerie de pat.

În acest fel, poți pune una pe pat, în timp ce una este pe cale să fie spălată și să ai altă gata să fie folosită atunci când este nevoie sau ai o urgență. Cala Exclusive este un magazin online cu textile pentru casa, unde vei găsi și lenjerii de pat.

Pentru camera matrimonială sau pentru camera copiilor- pe piață există o gamă largă de lenjerie de pat. Poți găsi toate dimensiunile dorite. Toate modelele și culorile sunt disponibile pentru a-ți permite să îmbraci patul tău și al copiilor tăi, în așa fel încât să le facă plăcute. Toate acestea vor duce cu siguranță la nopți liniștite.

Textile de baie

Când vine vorba de textilele de uz casnic esențiale pe care să le ai acasă, nici baia nu este omisă. Trebuie să ai textile speciale pentru baie. Când vorbim despre textile de baie, ne referim la toate produsele textile pe care le vei folosi odată ce vei pune piciorul în baie.

Prin urmare, vei avea nevoie de prosoape de baie. Acestea vor fi folosite pentru a-ți usca corpul după ce te-ai spălat. Este recomandabil să alegi prosoape de baie suficient de mari. Astfel, te poți înveli în ele și vei putea să te usuci mai ușor.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

De asemenea, se recomandă achiziționarea de prosoape mici. Le poți folosi ori de câte ori îți speli doar fața sau mâinile.

Pentru a termină cu prosoapele de baie, îți spunem un mic truc pentru a le spăla la mașina. În timpul acestei spălări, poți folosi oțet alb pentru a aduce din nou moliciune prosoapelor. De asemenea, poți folosi bicarbonat de sodiu pentru a readuce la viață culorile decolorate. Aplică aceste trucuri în mod regulat și vei folosi prosoapele de baie pentru o lungă perioadă de timp.

Citeste si: Un nou instrument online face cumpărăturile home & deco distractive și captivante

Alte textile de uz casnic

Pe lângă cele menționate mai sus, există și alte piese care îți pot completa gama de textile.

În dormitorul tău și în baie, de exemplu, te poți înfășura într-un halat de baie care ți se potrivește. Sunt multe modele din care îl vei alege pe cel care îți place. Este posibil chiar să găești modele pentru copiii mici. Totuși, nu uită să agăți halatul de baie pe uscătorul de prosoape, astfel încât să fie întotdeauna cald și confortabil, gata să te întâmpine.

Când te referi la textile de casă, perdelele nu trebuie trecute cu vederea. Ca și în cazul altor articole de textile de uz casnic, ai la îndemână o gamă largă de opțiuni. Tipurile de perdele variază de la voalul simplu pe care îl poți așeza pe ferestre pentru a lăsa lumina să treacă în timp ce te protejează de ochii din afară, până la perdeaua opacă. Perdelele opace, cunoscute și sub numele de draperii, sunt de fapt perdele duble care te vor proteja de lumina, de privirile din afară, precum și de căldură și frig.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si